Îndulcitori naturali Sweeteria cu zero indice glicemic și zero calorii.

by - vineri, august 16, 2019

De mic copil sunt fană a dulciurilor, dar sunt și vicioasă, în sensul că dimineața nu-mi lipsește de pe masă o cafeluță mică. Însă, de când cu problemele mele de sănătate din ultima vreme și regimul imperios necesar, încerc să reduc la minimul conținutul de substanțe și alimente prelucrate chimic, care-mi pot degrada oricând starea de sănătate.
În cazul meu se zice că nu e foarte grav, însă ceea ce consum este cu adevărat important, sub îndrumarea medicamentației corespunzătoare. Nu mi-a plăcut să-mi transmită doctorul că ar trebui să renunț la cafea, fapt ce nu l-am făcut pentru că nu am tăria necesară, însă am diminuat cât mai mult din conținutul zilnic astfel că o ceașcă de cafea s-a transformat acum într-o jumătate de ceașcă.


Și Sweeteria a ajuns la timp cu noua lor lansare și anume gama Dulcișor, reprezentând îndulcitorii naturali realizați din frunze de stevie care au 0 indice glicemic si 0 calorii. Aceștia sunt ideali pentru persoanele care au probleme cu diabetul, cu glicemia ridicată și nu numai, cât și pentru persoanele care vor să adopte un stil de viață sănătos fără a renunța la micile plăceri ale vieții.

Noua gamă se împarte în trei variante de produs marca Dulcișor:
-îndulcitor pulbere în varianta de 300g (echivalentul a 600g zahăr);
- îndulcitor la pliculeț pulbere (un plic de 2.5g este echivalentul unei lingurițe de zahăr);
- îndulcitor la pliculeț sub formă de cristale (1 cristal are o masă de 2.5 g și este echivalentul unei lingurițe cu 6g zahăr).


Astfel, după cum vă puteți da seama, Dulcișor nu este doar un simplu îndulcitor, ci un îndulcitor natural, sănătos și în același timp o formulă concentrată care reduce necesarul de zahăr din alimentație. 
Gama este ideală nu doar pentru prepararea băuturilor rapide de sezon sau pentru a o servi alături de o ceașcă de cafea, ci și pentru pregătirea unor deserturi sănătoase pe care să le poți împărți cu toți cei dragi, indiferent de problemele de sănătate.


Am remarcat că Dulcișor nu afectează aroma în niciun fel, oferind o dulceață fină și echilibrată oricărui preparat. Este ideal și în diete, acesta nefiind un compus cancerigen și cu vaste pericole în utilizarea acestuia, precum zaharina și/sau zahărul procesat.



Veniți la o cafea cu Dulcișor? 

You May Also Like

0 comments