La Roche-Posay - Gama de îngrijire pentru tenul sensibil.

Tenul sensibil este o mare provocare și este cel cu care m-a înzestrat mama natură. Așa cum corpul este ceea ce mâncăm, tenul mai are nevoie și de o îngrijire aparte, aleasă special pentru el.


Tenul meu este unul normal cu tendințe de deshidratare în zona nasului, însă extrem de fragil și cu tendințe acneice vizavi de substanțele care nu-i fac plăcere. De aceea, în ultimii doi ani am încercat să-i ofer numai soluții de îngrijire și cosmetice care să mențină echilibrul acestuia, în special dermatocosmetice, produse din farmacii și soluții cât mai naturale.

Brand-ul La Roche Posay este unul cu tradiție, cel pe care îl descopeream în urmă cu câțiva ani, când testam apa termală bună la toate și primul meu fond de ten hipoalergenic.
În timp, brand-ul a evoluat, iar de curând a ajuns în mâinile mele și inovația unor soluții de îngrijire și curățare blânde, realizate special pentru persoanele ca mine.

La Roche-Posay - Inovația în materie de îngrijire și hidratare. Impresii.

Cu aproximativ 3 săptămâni - o lună în urmă mă inscriam într-o campanie făină derulată de către BuzzStore și La Roche Posay România.
Ca urmare a acestei campanii am primit noua gamă alcătuită dintr-un gel de curățare și o cremă hidratantă specială pentru tenul sensibil, dar și pentru cel îngrijit la 4 ace, care nu lasă loc de compromisuri, eventuale alergii sau iritații.


Gelul de curățare La Roche Posay Toleraine Innovation este un complex de substanțe și minerale ideale tenului sensibil. Este un produs de îngrijire și curățare ce rezumă o întreagă rutină de îngrijire într-una singură. La baza acțiunii acestuia se afla află termală, glicerina, niamicidele și ceramidele.
Gelul de curățare are o textură foarte fină și nu conține parfum, unul dintre cei mai mari iritanți ai tenului sensibil. Formula se prezintă de tipul unui gel lăptos iar utilizarea acestuia se face într-o cantitate foarte mică.
Îl folosesc după demachiere, pentru o curățare mai profundă și pentru a-i oferi tenului tot acel complex de substanțe care să îngrijească tenul și care să-l calmeze.
Deseori am observat cum tenul meu parcă e ținut de ceva, din cauza apei mult prea dure, fie se confruntă cu roșeață. De când folosesc acest gel de curățare nu mai am această problemă.
Prin utilizarea acestui gel de curățare tenul meu rămâne foarte curat, ușor hidratat, deloc gras, luminos și ferm.


Crema Toleraine Sensitive este iarăși un produs pe placul meu. Are o textură la fel de ușoară care se absoarbe cu ușurință în piele și care nu-mi oferă acea senzație de ten gras, lipicios. Pielea este fin hidratată astfel încât mă pot juca cu cantitățile în funcție de tonusul pielii și de preferințe.



Utilizând exclusiv cele două produse de îngrijire am observat numeroase îmbunătățiri asupra tenului. Pe lângă faptul că tenul este hidratat exact atât cât trebuie, soluțiile de îngrijire ajută la diminuarea porilor și la inhibarea dezvoltării acneei, cât și la calmarea tenului cu problemele. Coșurile prezente pe ten s-au vindecat frumos, astfel că incidența lor a scăzut până la 95%. Nu am mai avut niciodată un ten atât de frumos și curat. Nici punctele negre și porii dilatați nu mai reprezintă o problemă datorită efectului hrănitor al acestora care regenerează și hrănește pielea. În concluzie, recomand tuturor aceste produse de îngrijire, prietenoase cu tenul problematic, sensibil, cât și pentru cel care își dorește o rutină sigură de îngrijire, fără compromisuri.

#buzzToleriane #LaRochePosayRomania #TOLERIANE

Comentarii

  1. Nimic nu te face mai frumoasa decat un ten perfect! Ah, si accesoriile pe masura. Folosesc gama La Roche-Posay pentru ca am tenul sensibil, sunt foarte multumita de rezultate! si bijuteriile de obicei mi le comand online de aici https://www.ioana-preda.ro/ .Gasesc o multime de inele, coliere si cercei care ma avantajeaza, de calitate si la preturi bune! Sa fiti frumoase, doamnelor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare