5 modele de bluze și tricouri care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

by - marți, aprilie 07, 2020


Dacă nu ești fană a rochițelor elegante, ci mai mult genul acela de persoană are mizează pe o pereche de jeans și un top, cel mult o fustă, atunci top-urile sunt cu siguranță piesele tale favorite. Însă elle sunt soluția ideală oricând și pentru oricine, căci sunt foarte versatile și ușor de îmbinat, într-o gamă foarte variată de modele și materiale, potrivite oricărei persoane.
Dacă-ți pregătești garderoba cu articole noi și în acest an sau dacă ți-ai dori o serie de bluze și tricouri ceva mai deosebite decât ceea ce porți/alegi în mod obișnuit, iată câteva modele de inspirație pe care le-am găsit în magazinul online https://www.felamo.com/ .

5 modele de bluze și tricouri care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Trebuie să vă menționez în primul rând că vorbim de o serie de modele noi apărute, pentru anul 2020. Astfel, dacă vă face plăcere să fiți unice și să purtați un model deosebit, aparte de tot ceea ce ați putea vedea pe stradă, la persoane mai mult sau mai puțin cunoscute, atunci acestea vi se vor potrivi perfect. 


Să începem cu această bluză culoare uni pentru femei, o bluză cu un model relativ simplu și realizată dintr-un material impermeabil, care este ideală pentru acest sezon sau pentru serile de vară și toamnă. Este o bluză casual cu mânecă lungă, de tip-ul un top relativ mai scurt, care se potrivește perfect la sală sau de zi cu zi. Top-ul poate fi îmbinat cu ușurință cu o pereche de colanți sau blugi, astfel încât să vă ofere maxim de confort și lejeritate. Este ideal inclusiv pentru mers la sală, jogging sau sport în aer liber. 

Pentru că simțim nevoia cu toții să ne relaxăm, să ieșim poate la o întâlnire, la un eveniment, într-un club sau un restaurant, în ceea ce privește alegerea ținutei ideale pentru un astfel de moment, alegerea mea ar fi această bluză scurtă tip body, cu multe aplicații. Vorbim despre dantela și perlele romantice,care vor oferi un aer sexy, îndrăzneț și elegant. Acest top poate fi cu ușurință combinat cu o pereche de jeans cu talie înnaltă sau o fustă.


Pentru persoanele îndrăznețe, care adoptă stilul elegant-casual, recomand bluzele cu imprimeu și cu p croială simplă sau cu elemente diferite, așa cum este această bluză cu imprimeu leopard. Această bluză este realiată dintr-un material subțire și este o bluză ce poate fi integrată cu ușurință într-o ținută simplă, dar de efect. Mânecile ușor bufante și umerii goi, materialul subțire, o fac să fie confortabilă și să ofere acel plus de eleganță.


Iar pentru cele care preferă stilul smart-casual, femeile ceva mai serioase sau care lucrează într-un mediu de birou, recomand cele două bluze din material delicat (vezi prima poză și precedenta), dar totuși elegant. Culorile simple și uni le fac ușor de asortat la o pereche clasică de pantaloni sau la o fustă, cât și la astfel de articole din sfera office. Sunt alegere ideală de zi cu zi, care pot fi îmbinate în diferite moduri, pentru diferite situații. Nuanțele de negru, alb și maro sunt potrivite oricărei persoane, indiferent de vârstă sau de tonul pielii. 


Vouă ce stil vi se potrivește cel mai bine?

You May Also Like

0 comments