Experiența de cumpărături în magazinul Kidlet.ro

by - miercuri, iulie 01, 2020

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, văzusem la minunea mea de prietenă Elena, că cei de la Kidlet au dat startul unei campanii de testare, pentru oameni NORMALI, ca mine, ca voi. Am mai auzit de ei în trecut, dar nu încercasem nimic de la ei. Așa că, de ce nu?


Când vine vorba de "campanii de testare" mulți se gândesc automat la ideea de produse adresate exclusiv influencerilor cu blog, vlog, canal de Instagram samd. care primesc produse "gratis".
Ei bine da, având în vedere că vorbim de o campanie de testare, produsul a fost primit în mod gratuit, însă acest lucru nu presupune acel tip de sponsorizare des întâlnit, în urma căruia ar trebui să apară o postare pe canalele media sau un review aici, pe blog.
Însă, din proprie inițiativă am considerat drept să vă povestesc și vouă despre experiența avută în cazul în care aveți nevoie de impresii sau mai multe detalii despre ce este Kidlet și cum funcționează.

  • Ce este Kidlet

Kidlet.ro este practic un outlet online, așa cum le place doamnelor rușinoase să îi spună (nu și mie, de altfel). Practic este un magazin second hand unde se pot găsi lucruri pentru copii la mâna a doua, unele noi cu etichetă, altele într-o stare foarte bună, și inclusiv articole de brand la prețuri extrem de mici.
Nu am o problemă în a achiziționa produse din second hand. Ba chiar existența acestor magazine este chiar utilă din diferite considerente:

  • Ajuți mediul înconjurător prin oferirea unei șanse unor articole nepurtate sau a unora vechi.
  • Găsești piese de colecție sau chiar ediții limitate la super prețuri.
  • Costurile sunt foarte mici și poți să achiziționezi mult mai multe lucruri decât în comerțul clasic.
  • Materialele sunt deseori de o calitate mult mai bună, adesea din materiale prețioase ca in-ul, bumbacul etc.
  • Sunt ideale atunci când ai un copil în creștere care uzează articolele intens și pe care le strică cu ușurință sau care crește văzând cu ochii.

La Kidlet cumpărăturile se fac așa cum procedez în mod obișnuit, prin adăugarea produselor în coș și plata cu cardul sau ramburs, urmând ca coletul să se livreze la adresa printr-o firmă de curierat.
Un mic minus ar fi faptul că piesele sunt limitate și că deseori găsești acel model într-una maxim două bucăți. Dar poate fi și un avantaj din punct de vedere al unicității.

Experiența cu Kidlet.ro

Si probabil vă întrebați ce caută o persoană ca mine, la 26 ani, pe un site de acest gen, dedicat exclusiv copiilor.
Îmi amintesc că la 7 ani cântaream doar 21 kg și purtam mărimea 22 la papuci. Prin clasa a 5-a am urcat la 29 kg, cu o mărime la papuc de 33.
De câțiva ani buni stagnez între limita 39-43 kg și cu un picior care poartă mărimi la papuci 35-37, în funcție de model, croială etc.
Aici vine și explicația! Pot pătrunde cu ușurință în hainele de acum 15-20 ani. Ba chiar deseori ajung să-mi achiziționez lucruri de la copii, în special încălțăminte.


Așa că Kidlet.ro e un magazin extrem de potrivit și pentru adulții ca mine. E drept, nu am găsit foarte multe lucruri pe mărimea mea și pe placul meu. Dar știm cu toții că gusturile nu se discută.
Am avut o limită de 25 lei cu care am ales o pereche de teniși. Bănuiam că îmi vor fi mari, dar avem în minte persoana la care să-i dăruiesc.
Am plasat comanda (comenzile după ora 15 se livrează în următoarea zi lucrătoare; așa cum a fost şi în cazul meu) și la interval de două zile am primit coletul prin Fan.
Papuceii erau noi cu etichetă, așa cum menționa pe site și nicio diferență ca aspect sau caracteristici. Deduc de aici și faptul că mărimile se potrivesc, așa cum știam noi odinioară.


Nu au venit ambalați într-o cutie extra sau o pungă, așa cum e atunci când comanzi de pe alte site-uri, lucru care de altfel nu mă deranjează. Oricum acele pungi sau cutii ajung inevitabil la gunoi, deci risipă și poluare. Au venit în cutia efectivă însoțită de factură și în stare perfectă.
Papuceii nu au absolut niciun defect, nu au mirosuri ciudate sau să fie neîngrijiți, așa cum ar trimite un produs orice firmă obișnuită care se respectă.

Au avut grijă până la cel mai mic detaliu, iar livrarea a fost foarte promptă. Deci îi recomand. 
Voi achiziționați produse SH? Ați auzit sau ați cumpărat prin intermediul Kidlet? 

You May Also Like

3 comments

  1. Nu am cumparat niciodata de la ei.O sa ma uit si eu,poate găsesc ceva pentru piticii mei

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes1 iulie 2020 la 14:39

    Am cumpărat și eu hăinuțe de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sa cumpar produse ieftine sau din second hand! La inceput mi-era rusine, dar cand am vazut ca au produse wow si super branduri nu ma mai rusinez deloc

    RăspundețiȘtergere