De la dorința de frumos, la Notino

by - sâmbătă, septembrie 12, 2020

 


În fiecare dintre noi s-a întrezărit cel puțin o dată dorința de frumos. Am aspirat la tenul cuiva, la părul său sau poate la simpla pereche de jeans care îi îmbraca frumos corpul celei mai bune prietene, colege sau poate chiar a unei străine care a reușit să se facă remarcată fără efort. Și am început pe repede înainte să căutăm, așa cum e normal, fix acele produse care să ne ofere alura romantică, feminină, iar de multe ori căutările poate au dus chiar la Notino, acolo unde găsim orice lucru am avea nevoie din cosmetica decorativă. 

E drept, stilul e un lucru destul de personal, în timp ce cosmeticele sunt ceva mai versatile și ușor de adaptat oricui, punând în evidență toate trăsăturile pe care noi le considerăm atuuri, fără a ne știrbi unicitatea. Iar Notino ne provoacă să ne amintim despre astfel de experiențe într-o campanie de început de toamnă care vă aduce și reduceri considerabile, dar și cadouri, inclusiv la brandurile de lux sau cele care merg în această direcție. Iar asta este formidabil, căci ne putem îndeplini în sfârșit o serie de plăceri nevinovate economisind mai mult la brandurile favorite. 


Tu mai ții minte la ce produs cosmetic ai aspirat chiar de la prima întâlnire/descoperire? 

Primele mele lucruri la care am aspirat încă din școala generală, în materie de frumusețe, au fost tenul imaculat și părul sănătos și strălucitor. Și pentru a-mi satisface măcar puțin din frumosul acela pe care l-am întâlnit pe stradă sau în oraș, în prezentările multimedia etc., mi-am luat inima în dinți și mi-am achiziționat produsele cosmetice potrivite. 

De la dorința de frumos, la Notino


Chiar dacă tenul frumos și sănătos pornește de la o rutină de îngrijire potrivită, pasiunea mea față de fond de ten nu a putut fi combătută niciodată. Cunoaștem cu toți puterea machiajului, în special cea a unui fond de ten bun, care oferă un un machiaj impecabil pe întreaga durată a unei zile. Iar marea mea dorință a fost să încerc cel puțin o dată un fond de ten din gama de lux. Drumurile mi s-au intersectat la Lancôme Teint Idole Ultra Wear, un fond de ten cu o acoperire medie și un finish ușor satinat. Fondul de ten se așează impecabil pe ten (în prezența unui SPF bun sau a unui primer în consecință) și rezistă cel puțin 6 ore perfect, fiind ideal de zi cu zi sau chiar și pentru ocazii speciale. 



Oferă un aspect natural și nu încarcă tenul, iar cu ajutorul unui primer sau a unei pudre de fixare îi poate fi prelungită rezistența (cel puțin pe tenul meu mixt). Are și o protecție solară mică, ce poate fi restabilită prin utilizarea anticvipată a unui SPF cu o putere mai mare. 

Este pe lista de dorințe și în varianta full-size. 


Un alt lucru râvnit de-a lungul existenței mele a fost și Olaplex, căci părul frumos, procesat, vopsit sau decolorat are nevoie întotdeauna de o mână de ajutor. În special cel blond. Așa că după ani de zile de dorințe înfocate, timp în care-l vedeam peste tot, am întrat și în posesia tratamentului Olaplex Nr. 3 Hair Perfector care restaurează legăturile rupte de S-S din cuticula firului de păr. Să fiu sinceră, timp de aproximativ 5 luni cât am folosit tratamentul, părul meu s-a resimțit mai puternic și mai hidratat, dar după această perioadă și alte procese de prelucrare a părului, acesta a revenit la starea inițială. Îl văd drept un tratament de întreținere, drept o soluție ce previne ruperea și căderea accentuată a părului, dar și drept o soluție care facilitează mentenanța părului pretutindeni afectat de poluare și de alți factori. Așadar, dacă doriți să vă mențineți părul frumos și sănătos într-un mod profesionist, gama Olaplex deține soluții vaste pentru toate tipurile de păr. 



Voi la ce soluții ați aspirat în ultima perioadă și care sunt produsele care v-au satisfăcut dorința de frumos și de feminitate?




You May Also Like

3 comments

  1. Fondul de ten de la Lancome mi-l doresc și eu dar parca tot nu ma îndur sa scot atatia bani din buzunar 😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Marea mea pasiune...parfumurile... La ele am aspirat încă din adolescență, pentru ca mi-au lipsit... Nu am foarte multe și nici de cine știe ce firme...insa eu le ador pe toate 💋

    RăspundețiȘtergere