Descoperă sporturile de vară cu Decathlon

by - joi, iunie 10, 2021

 Vara este sezonul meu favorit! Nu ne pune bețe în roate nici vremea mult prea rece, nici straturile de haine, așa că e un anotimp pe sufletul meu. Înțeleg pe deplin persoanele care nu iubesc vara din cauza temperaturilor ridicate, dar partea cea mai bună e că nu suntem limitați în a face diferite activități astfel încât să îmbinăm utilul cu plăcutul. 

decathlon.ro


De exemplu, vara este sezonul în care ne putem face curaj să facem mai mult sport fără a ne constrânge psihologic. Vremea închisă îmi strică moralul și amână deseori acel "Mâine mă apuc de sport!", dar atunci când este cald simt mai des nevoia de mișcare și de a face sport, instinctual. Și sunt o mulțime de sporturi pe care le putem practica pentru a reduce monotonia, pentru a ne consuma energia, pentru a ne îmbunătăți condiția fizică și pentru a ne bucura de libertatea pe care ne oferă o serie de temperaturi plăcute.

Iar pentru accesoriile și echipamentul sportiv necesar, știu că pot apela la articolele și accesoriile sportive de la Decathlon


Sporturi de vară pentru toate gusturile, pe care poți să le descoperi prin intermediul Decathlon


  • Alergat

Dacă ți-ai propus să fii în formă vara asta practicând un sport simplu, alergatul e cea mai bună opțiune și se potrivește de la mic la mare. 

Poți poți opta pentru o sesiune de alergare în parc sau la periferia orașului, acolo unde te poți mișca în voie și să străbați un adevărat circuit. Cele mai bune intervale la care poți alerga, în special în zilele călduroase, e dimineața devreme, înainte de școală sau lucru (intervalul 06:00-08:00) și seara (în intervalul 18:00-22:00), în funcție de cât de tolerabile sunt temperaturile. 

Din esențialul de alergare nu trebuie să-ți lipsească o pereche de colanți, adidașii, respectiv un trening sau un costum sportiv lejer. 

Încălțăminte alergare: https://bit.ly/3pF8oX1

Bustieră alergare: https://bit.ly/357x2WU


  • Înot

Dacă-ți propui să mergi la piscină, la mare sau la bazinul de înot, vei reuși cu succes să faci mișcare, să-ți îmbunătățești circulația sangvină și motricitatea, dar și să te bucuri de o vară cu temperaturi mai puțin incendiare. Nu uita de protecția solară și de costumul de baie. Ba chiar poți apela la o minge pentru o sesiune de volei pe apă și/sau ochelari de înnot, cască și un colac gonflabil, în caz că nu ai foarte multă experiență sau dorești să te protejezi la scufundări. 

Ochelari înot: https://bit.ly/3x5bB4K

Șlapi înot fete: https://bit.ly/3g7X5U7


  • Pescuit

Pescuitul este una dintre activitățile mele preferate din sezonul cald. Într-adevăr, nu impune foarte mult efort, dar e o sesiune sportivă prin intermediul căreia poți medita în liniște într-o oază verde. 

Un trening sau o îmbrăcăminte confortabilă, alături de un rucsac generos în care să-ți adaugi alimentele și gustările, respectiv o pereche de încălțăminte confortabilă sunt de nelipsit, mai ales că ziua de pescuit începe dimineața devreme. Nu uita și de scaunul pliabil care te va ajuta să te așezi confortabil pe malul apei în timp ce aștepți ca prada să sară în cârlig. 

Scaun pliabil: https://bit.ly/3zaIMpz




Bidon reutilizabil: https://bit.ly/3zdtTmi


  • Drumeții la munte

Dacă deseori evit să merg la munte în sezonul rece, întocmai din cauza temperaturilor mult prea scăzute, vara e sezonul perfect. Aerul este bogat în oxigen curat, iar liniștea munților este incomparabilă cu agitația metropolelor și a mediului urban. 

Cel mai important lucru pe care-l poți lua cu tine este rucsacul și adidașii impermeabili pentru drumeție, în cazul în care vremea se schimbă și terenul devine anevoios. Iată câteva sugestii pe care le găsești la Decathlon. 

Rucsac drumeție: https://bit.ly/2SfYbV1


Încălțăminte drumeție: https://bit.ly/3cyiW4Z


  • Cycling

Dacă bicicleta e accesoriul tău favorit pentru sport sau dacă-ți dorești să experimentezi mai mult mersul pe bicicletă, vara e cel mai bun anotimp.

Poți opta pentru o bicicletă MTB în cazul în care îți propui să faci o serie de circuite mai anevoioase (de exemplu, să străbați circuite în zonele de munte sau în pantă), fie pentru una clasică, potrivită greutății și vârstei tale, dacă ești la început.


Bicicleta MTB: https://bit.ly/3ixvn4L

Bicicletă polivalentă copii: https://bit.ly/3vb0jKT


Tu ce sporturi vei practica vara asta? Ce articole Decathlon ți-au atras atenția? 

You May Also Like

0 comments