Drive test cu premii

by - duminică, aprilie 21, 2013



Atentie: Prin intermediul acestui articol vă invit pe toţi cei din Iași sau din apropierea acestuia, la un drive test. Prin menţionarea acestui blog, la susţinerea drive testului,primiti un cadou surpriză Moldotrans Auto.
din partea celor de la

Bună dragii mei cititori.În acest articol vă voi povesti despre cel mai cunoscut lucru posibil:maşina.Mai exact este vorba despre SEATLeón care este un automobil din clasa compactă, construit de societatea spaniolă SEAT din 1999.
León folosește „platforma A Volkswagen”, împărțind componente cu Volkswagen Golf, Audi A3 și Škoda Octavia. 

Liniile fine sunt atent trasate cu o precizie calculată şi conferă noului SEAT Leon un look special. Proporţiile fine, grilă trapezoidală în formă de fagure îl scot în evidenţă şi îl pregătesc pentru orice drum.Jantele sunt de aliaj care conferă noului Leon un aspect sportiv. Trapa panoramică se deschide oferind fiecărui pasager mai mult spaţiu să respire. Şi dacă te prinde ploaia, nu te teme, poate fi închisă rapid prin telecomandă de pe cheie. Deţine un sistem de detectare a oboselii analizând mişcările volanului. Dacă detectează un şofer adormit, sistemul de detectare a oboselii trimite o alertă prin care sugerează o pauză.Sistemul de monitorizare alertează şoferul în cazul unui defect preliminar, prin această evitând perforarea pneului şi accidentele. De asemenea, sistemul aruncă un ochi şi asupra presiunii din pneuri, economisind combustibil şi asigurând condiţii optime pentru condus. Menţii tastele de comandă la îndemână ta, pleci într-o călătorie lungă sau dai o fugă până la supermarket – pe toate le poţi face bazandu-te pe informaţiile oferite de computerul de bord - consum, viteză, distanţă de parcurs până la următorul plin şi durata călătoriei. Toate aceste informaţii sunt afişate în raza vizuală a şoferului, astfel încât atenţia acestuia să nu fie distrasă.(sursa:seat.ro)


La sfârșitul anului 2012, noul SEAT Leon a fost lansat la nivel internațional, în timp ce pe meleaguri românești a ajuns chiar la începutul acestui an. Vorbim despre un model cu totul schimbat, atât ca platformă, cât și ca design. Prin urmare dispune de un nou stil adaptat vremurilor noastre şi de ce nu poate chiar şi nevoilor noastre.
Vă invit la drive test SEAT Leon la Moldotrans Auto – dealer SEAT în Iaşipentru o experienţa inedită şi sper să vă bucuraţi de premiile primite.

You May Also Like

2 comments