Sfârşit de Super Blog

by - luni, aprilie 29, 2013


Abia acum pot spune că a trecut prima mea participare la competiţia celor de la Spring.Am primit în sfârşit, după multe zile de salivat pe lângă cutia poştală, a mea diplomă minunată.
Competiţia a fost una acerbă şi deşi nu am fost finalistă, căci nu am scris la toate probele, mă simt minunat că am încercat şi sunt mulţumită cu locul 79, având în vedere că am participat doar la 11 probe din cele 14.
A fost o competiţie foarte frumoasă care a avut grijă să-mi pună imaginaţia la lucru. Pe lângă acest lucru, cea mai frumoasă surpriză au fost oamenii din cadrul acestei competiţii.Astfel am reuşit să comunic cu fericita câştigătoare a locului 1, Sorana Bordas, pe care o felicit din nou, Luciana Corlan, care mi-a făcut şi o supriza frumoasă, trimitandu-mi o carte , dar şi alţii precum Emil Calinescu, Andrew Smith(FB), care mereu îi uit numele adevărat şi pentru care îmi cer scuze. Pe lângă acestea, am avut ca îndrumător, dacă pot spune aşa, pe Claudia Patraşcu, cea care ne-a oferit toate răspunsurile care le căutam. Prin urmare cu toţii sunt oameni silitori şi prietenoşi care cu greu găseşti în ziua de astăzi.
Şi dacă Super Blog a fost un început pentru mine, am cam început să prind gustul victoriei şi am reuşit să duc la bun sfârşit una din ambiţiile mele:să creez o glossa,care s-a dovedit a fi una bună.Fericirea mea! Acum aşteaptă pe nişte foi semnătura să poată fi expediată prin alte locuri, pentru a primi un veredict final. Felicitări încă o dată tuturor celor participanţi, finalişti sau nu. Cu toţii suntem învingători, cu toţii am muncit foarte mult indiferent de poziţia pe care ne-am clasat.
Felicitări şi o vară frumoasă,căci primăvară a cam trecut, cel puţin prin zona mea!

You May Also Like

4 comments

  1. Nu trebuie sa-ti ceri scuze, Andrew Smith e ok. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ești drăguță, mulțumesc frumos! Când te gândești cât am lucrat la acoperire, acum mă dați toți de gol! :)
    Te pupific.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca la tine a ajuns diploma intreaga, la mine era indoita pe toate partile :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te pupupufici Sorana! Da mai somnic, se pare ca am fost mai norocoasa :D

    RăspundețiȘtergere