Sibiu:casa visurilor tale!

by - duminică, aprilie 21, 2013



Bun venit dragii mei!Astăzi am revenit cu un nou articol, care sper să vă încânte.În acelaş timp răspund unei noi provocări care îmi este lansată prin intermediul acestuia.
Ei bine, subiectul central al acestui articol, precum spune şi titlul, este legată de Sibiu. De nenumărate ori mi-au fost atrase privirile de către această zona însă, trebuie să recunosc faptul că niciodată nu m-am simţit atât de implicată în documentarea către acest fapt.Am avut o surpriză foarte mare atunci când uşor, uşor, au apărut diverse semne de întrebare,diverse anunţuri, reclame, campanii, care m-au atras spre cunoaşterea şi documntarea cu privire la această zonă.
Municipiul Sibiu este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei, a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe , fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă. A cunoscut în ultimii ani o renaștere economică și culturală semnificativă, fiind astăzi unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de învestițîi străine din România.

Prin urmare, este o zonă superbă, precum multe alte zone ale ţării, care nu trebuie să lipsească de pe lista zonelor pe care trebuie vizitate. Cine decide să arunce un ochi la faţa locului garantez că nu va fi dezamăgit.
Astăzi aş dori să vă povestesc şi în acelaş timp să vă invit să luaţi parte la un eveniment care se va desfăşura în curând în Sibiu.Este vorba despre Târgul de Paști ce va avea loc în Piața Mare din Sibiu. Consider că este o experienţă inedită, un lucru cu care toţi să ne mândrim şi la care să luăm parte. Sfânta sărbătoare care se apropie, pentru mulţi dintre noi, are rolul de a ne încălzi sufletele şi de a creea o atmosferă ambiantă. Este minunat să îţi încânţi privirile şi în acelaş rimp îţi acorzi ţie şi familiei nişte momente relaxante şi foarte interesante. Noi românii avem o ţară frumoasă pline de locaţii interesante de care multe alte ţâri ar fi dornice să le deţină, aşa că noi trebuie să profităm de acest lucru şi să trecem acest târg pe lista noastră de vizite.


 
Ştiu că primul lucru la care o să vă gândiţi pentru cei nu sunteţi din zonă, este cum faceţi cu cazarea sau chiar vă gândiţi ce faceţi cu copilul.Ei bine, vă puteţi relaxa căci trebuie să vă mai spun că există o ofertă de citybreak realizată de Ibis Hotel, cu privire la cazare, pentru perioada în care târgul are loc.Rezervările se fac prin email şi dacă v-am stârnit niţel interes şi doriţi să luaţi parte, la crearea rezervărilor nu uitaţi să menţionaţi în email parolă formată din cuvântul "blog" urmată de adresa acestui blog. Beneficiezi de un ghid care te va încânta pe tine şi cei dragi cu istoria şi legendele locului după care veţi putea servi o cafea la cea mai şic cafenea din oraş unde veţi avea un discount de 20%. În ajunul mării sărbători , hotelul nostru vă oferă o gustare tradiţională de Paşte. Aşadar va invit să aruncaţi un ochi peste oferta hotelului realizată special pentru acest eveniment
Nu vă faceţi griji cu privire la copil căci şi el va putea lua parte la diferite activităţi precum:“Vânătoarea Ouălor de Paște”, ateliere de creativitate în “Căşuța Iepurașului”, acțiuni educative pe tema Sărbătorilor Pascale și “Olimpiada de Paște”.Prin urmare acesta va fi foarte ocupat şi nu va avea timp de mici năzbâtii.În plus, astfel are ocazia să înveţe lucruri noi, să se formeze.Iar în timp ce copilul este un mic meşteşugar, dumneavoastră puteţi admira expozițiile de icoane şi atelierele de creație susținute de meșteri populari.
 
 Deci nu mai staţi pe gânduri şi pregătiţi-vă pentru o experienţa inedită. Pentru cei care aveţi de gând să participaţi la acest eveniment, vă urez distracţie plăcută şi un Paşte fericit!

You May Also Like

2 comments