Rădulescu Remi: un inventator de succes

by - vineri, mai 24, 2013




Atât eu cât şi Blogal Initiative, considerăm că Rădulescu Remi este un om care PPR3MIAZĂ INOVAŢIA. Multora dintre noi, nu ne-ar fi trecut prin cap că noi românii, suntem cei mai buni inovatori pe diferite domenii.

PR3MIAZĂ INOVAŢIA este un demers unic de mediatizare, promovare și sprijin acordat inventicii românești, de către persoane precum Radulescu Remi şi mulţi alţii, care au ajutat la inovarea pe diverse planuri şi au creat o speranţă pentru poporul român. Acesta, a demonstrat că noi românii, suntem oameni cu minţi strălucite, ce pot ajunge de foarte mare valoare, asta dacă exploatam şi folosim cunoştinţele cum trebuie.
Domnul inginer Rădulescu Remi, a absolvit Institutul Politehnică, Universitatea de Ştiinţe Economice şi este calificat ca inginer instalaţii şi economist. Acesta a fost premiat în străinătate pentru numeroasele sale invenţii, cu medalii de argint şi de aur, o realizare foarte mare pentru el însuşi dar şi o mândrie pentru ţara noastră.
Din păcate, ţara de cele mai multe ori nu apreciază aşa cum ar trebui invenţiile acestor oameni importanţi, aceştia fiind nevoiţi să îşi caute rostul în alte părţi, din afara ţării, un lucru de care mie îmi pare enorm de rău. România este o ţară bogată din acest punct de vedere şi e păcat să dăm cu piciorul unor astfel de stele măreţe.
Compania 3M împlineşte 15 ani de la înfiinţarea acesteia şi susţine pe marii inventatori români. Cu acest prilej, vor fi realizate la universităţile din Cluj şi Iaşi, pe 22 respectiv 23 mai, diverse programe prin care creaţia va fi răspândită şi făcută cunoscută celor din jur.
Eu vă invit pe toţi să luaţi parte la acest eveniment. Poporul român are nevoie de susţinere, are nevoie de oameni talentaţi şi devotaţi dorinţelor şi pasiunilor pe care aceştia le deţin, au nevoie de oameni care să îi susţină şi să îi aprecieze aşa cum se cuvine.

You May Also Like

1 comments

  1. Am jucat si eu remble, e foarte usor atunci cand il vezi la altcineva. Cand te apuci sa te joci, mai multe te enervezi ca nu nimeresti gaurile.

    RăspundețiȘtergere