Sărbătorirea maestrului muzical

by - marți, mai 14, 2013





Astăzi, este o zi frumoasă: este ziua maestrului muzical Nicu Alifantis. Maestrul împlineşte astăzi 40 de ani de muzică pentru care îi mulţumim şi pe care îl rugăm să ne încânte şi de acum înainte cu încă 40 de ani cu muzică selectă. De asemenea, cum Nicu Alfantis este un impartitor de bucurie şi lumină, acesta lansează un album nou întitulat MOZAIC și a cărui lansare se va face printr-un dublu concert în zilele de 20 şi 21 mai 2013 la Opera Naţională din Bucuresti. Precum toţi ştim, este foarte greu să mai găsim oameni de renume, oameni modeşti şi talentaţi, oameni născuţi pentru a arăta lumii întregi valoarea şi rezultatul muncii. Prin urmare, îi urez la mulţi ani, cu mulţi ani glorioşi în faţă, cu multe zile în care să ne dăruiască speranţă, linişte şi bucurie prin munca sa, dar şi o viaţă splendidă pe planul personal. La mulţi ani maestre!
                         

You May Also Like

3 comments

  1. Nu stiu ce se inampla dar sunt foarte bucuroasa, am vazut pe mai multe bloguri articole asemanatoare. Te felicit si pe tine si pe toti cei care sustin acest om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precum spuneam, se implinesc 40 de ani de activitate si o campanie destinata bloggerilor cu noi desigur, ne-am gandit sa ii facem o surprizza frumoasa maestrului si sa ii uram cum se cuvine la multi ani:D.Multumesc>:D<

      Ștergere
  2. Mă bucur că dragostea de muzica lui Alifantis ne apropie. Succes la concurs!

    RăspundețiȘtergere