Stilul într-un singur lucru

by - luni, mai 13, 2013



O femeie nu este doar după sensul cuvântului, o persoană de sex feminin, ci este un simbol al puterii, al perfecţiunii întruchipate, al puterii absolute.
Desigur, o femeie cere foarte multe, iar atunci când vine vorba despre ea, consideră că merită să fie răsfăţată cu cele mai bune produse. Simţurile sale consideră că

merită să fie delicat mângâiate, dar şi privirile atrase subtil de către accesoriile sale. Şi când atunci consideră această că este mulţumită, atunci este pregătită să se expună oriunde: la servici, la o ieşire romantică sau pur şi simplu cu prietenele, respectiv o ocazie mai specială precum ar fi un botez/o nuntă/o aniversare.
Ei bine, astăzi prezint cel mai cunoscut accesoriu posibil din viaţa oricărei persoane indiferent de sex: ceasul de mână. Pentru o femeie, accesoriile sunt alese delicat, din cele mai bune combinaţii care să se potrivească perfect cu cămaşa cea nouă şi cu fusta cea roşie sau cu rochia de mătase, special pusă deoparte pentru nunta celei mai bune prietene.
Ceasul Armand Nicolet M02 Moon Date Lady Steel White, este un ceas fin, după cum şi numele o spune. Acesta poate fi purtat precum spuneam, la orice ocazie, în orice zi sau noapte. Merge perfect indiferent de anotimp, indiferent de ocazia pe care noi femeile o avem. Este un accesoriu indispensabil pentru noi care nu uită niciodată să ne atragă privirile, să ne indice ora la care începe pauza de cafea sau cel mai aşteptat moment, când se termină ziua de servici. Este realizat din oţel inoxidabil şi deţine un mecanism automatic, cureaua nu ne va strica clipele şi fineţea pielii, fiind din piele originală, geamul este din cristal safir asemenea chipului oricăreia dintre noi şi este desponibil pe culorile argintiu sau alb.
Prin urmare este atât de fin şi de grijuliu cu nevoile noastre, încât orice femeie ar fi cu siguranţă încântată de calitatea pe care o oferă. Şi desigur, să nu uităm că nouă femeilor, ne place să fim chibzuite şi să nu aruncăm banii pe fereastră.
                                   

You May Also Like

0 comments