BUZZStore: PRODUSE PENTRU TESTARE

by - duminică, iulie 14, 2013

Nu spun acestea prntru doresc conving pe cineva, pentru particip într-o campanie la care jutii sunt aceştia, ci pentru mi se pare pur şi simplu fantastică! Haideţi vedem despre ce e vorba!
BUZZStore este o agenţie formată dintr-o comunitate de oameni, cu rolul de a aduce companiile mai aproapre de consumatori şi de a crea un dialog direct cu aceştia. pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite. Şi ştiţi de ce zic este un site super? Deoarece prin intermediul acestuia ai ocazia primeşti gratuit, acasă, spre testare, cele mai noi produse şi servicii. Totul esste foarte simplu: îţi creezi un cont gratuit, primeşti puncte atât pentru înregistrare cât şi pentru activitatea depusă, respectiv păreri oferite despre produsele testate, pe care le poţi folosi spre achiziţionarea unor produse. Gratuit, uşor şi eficient! Deci testezi produse gratuit, ceea ce nu prea se găseşte în România mai ales când vine vorba de o gamă largă de produse, iar părerea ta negativă sau pozitivă despre acestea, îţi aduce puncte prin intermediul cărora îţi vei achiziţiona alte produse.
Consider este o iniţiativă minunată atât pentru elevii care nu au nici-un venit propriu dar şi pentru ceilalţi. Asigură o satisfacţie suplementară, astfel verificăm calitatea unor produse(ceea ce în mod normal nu avem cum atunci când achiziţionăm un produs din magazin sau online), dar suntem mândri părerea noastră contează şi este şi raplatită .
Eu îţi recomand fii lider de opinie în grupul tău. Nu ai nimic de pierdut, doar de câştigat! Eu caut de foarte mult timp aşa ceva şi clar nu prea găseşti ceva în mod permanent, eventual foarte greu. Acum inclusiv părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse şi servicii. un pas înainte, pentru tine, pentru viitor. Nu ai nimic de pierdut. Înscrie-te şi tu!

You May Also Like

0 comments