ŢIGARA ELECTRONICĂ: CEA MAI BUNĂ ALEGERE!

by - joi, iulie 11, 2013

Ştiu sunt o mulţime de tabu-uri pe tema aceasta, însă doresc vă arăt şi perspectiva mea. În primul rând vrea subliniez faptul indiferent optaţi pentru o ţigară electronică sau pentru cele normale, ţigara tot ţigară rămâne. Apoi, problema este dacă avem ocazia ne ferim de adevărate nenorociri şi mai ales ne contorizăm sumele din buzunar şi totuşi nu vrem/nu putem renunţa la fumat, eu zic ţigara electronică este cea mai bună soluţie. Iată avantajele în a deţine o ţigară electronică:
-preţul unei ţigări poate ajunge la 10-15 pachete, care pentru un fumător intensiv ar însemna maxim o săptămână de fumat;
-un pachet ţine maxim o zi, două, însă o sticlă cu lichid pentru încărcarea ţigării este nu mai mult de 15 lei şi poate ţine între 1-6 săptămâni;
-o rezervă de tutun lichid costă cât un pachet de ţigări;
-nu provoacă cancer;
-nu conţine decât nicotină, pe lângă ţigările normale care conţin inclusiv combustibil de rachete etc.
Prin urmare, sănătatea este la un pas mai sus dar şi dumneavoastră vă veţi bucura de toate aromele dorite la un preţ mic. Plus veţi realiza şi o economie, ba chiar este potrivită şi pentru cei care doresc se lase de fumat.
Site-ul etigara-electronica.ro , vă pune la dispoziţie ţigări electronice şi rezerve pentru ţigara dumneavoastră, pentru toate buzunarele. Alege-ţi o altă modalitate de a vă simţi satisfăcut. Nu uitaţi, site-ul etigara-electronică.ro vă aşteaptă comenzile.

You May Also Like

0 comments