Dezvoltăm personalităţile. Noi punem baza viitorului!

by - vineri, martie 14, 2014


 Nu eu şi nici lumea din jur nu va putea face acest lucru măreţ, ci ele, cărţile. Te vor chema oricând către o nouă lume spre a descoperi noi taine pe care poate nici nu ţi le imaginai. Au fost aşternute cu căldură, în file de poveste, cuvintele îmbrăcate în veşminte sfinte care astăzi au prins viaţă şi pot fi regăsite sub diferite forme. Cartea aceea prăfuită, aşezată pe coridorul doi al bibliotecii, acum poate fi găsită pe internet, iar mai aprofundat găsim comentariul acesteia şi criticile unor diverse personalităţi ale trecutului cu un rang înalt şi o funcţie în societate, ce le-a permis acest lucru. Totuşi, deşi nu se compară nimic cu mirosul unei cărţi proaspete care te atrage către lectură, timpul de cele mai multe ori nu îţi oferă această şansă unică. În plus, de cele mai multe ori, dragostea faţă de lectură nu stârneşte interesul şi suspansul doar către o carte ci către zeci. Stilul inedit în abordarea unor tematici al diferiţilor autori, îmbină mai multe din cerinţele noastre, din pasiunile noastre, ceea ce iubim şi ne place.
Şi dacă ar fi să ne gândim de volumul pe care ar trebui să îl ocupe cărţile într-un bagaj, într-o călătorie, atunci parcă ne-ar fi greu să plecăm capul şi să ne supunem situaţiei, este prea dificil să alegi.
Astfel, pentru ca şi dragostea de cărţi să fie împărtăşită, a ieşit la iveală tehnologia eBook. Într-adevăr, spre deosebire de cărţi, preţul unui eBook este un pic mai ridicat, însă avantajele demonstrează faptul că nimic nu e prea scump pentru a face ceea ce îţi place. În plus magazinul MarketOnline.ro deţine în acest moment o ofertă inedită, doar pentru tine, stimate cititor. 

Un eBook îţi asigură şansa de a dispune de mai mult timp pentru tine, nu va mai trebui să pierzi ore în şir atunci când timpul este limitat şi când oboseala te acaparează. În plus ce te faci dacă şi acest timp este irosit fără folos căutând ceva ce în librărie nu a apărut, ca să nu mai povestim de zilele pe care şi le va petrece noua ta achiziţie pe drum, sau de timpul pe care vei fi nevoit să îl iroseşti stând la coadă la poştă. Imaginează-ţi în tot acest timp câte pagini ai fi putut citi, cât de aproape ai fi putut ajunge de punctul culminant. În plus, indiferent de alegerea lingvistică şi chiar şi de buget, poţi beneficia de cărţi electronice în orice limbă chiar şi în mod gratuit prin descărcarea acestora cu ajutorul unui computer conectat la internet.
Iar cursele lungi, nu vor mai părea lipsite de sens şi bagajul nu te va mai chinui. Vei scoate frumos eBookul şi vei trece la treaba, lejer, realizând doar ceea ce îţi face cu adevărat plăcere.

Mai multe informaţii, mai multă plăcere, fără a pierde timp şi economii, totul într-o formă micuţă şi inedită, care nu îţi va ocupa spaţiu, perfectă oriunde şi menită spre a ajunge cea mai bună prietenă a ta. Îţi recomand să arunci un ochi şi să vezi detalii în site, cu siguranţă o să-ţi facă din ochi. Dacă nu ai deja un ebook, atunci îţi recomand să îţi achiziţionezi unul. Este pasul tău măreţ spre un viitor strălucit, pentru a-ţi forma o personalitate şi o cultură bogată, fără a irosi nici măcar o secundă, în vederea formării unui viitor prosper.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

You May Also Like

0 comments