Cocktail de iarna

Chiar daca vara si-a luat ramas bun, anul acesta vreau sa intampin anotimpul rece cu o buna dispozitie si un trend nou. Alaturi de Farmec si noua colectie de lacuri Farmec Collection 2014, unghiile mele pot fi la fel de stralucitoare.
Maine iti reflecta frumusetea si personalitatea. De aceea le ofer o atentie deosebita de fiecare data cand am ocazia.  De la igiena pana la punerea in aplicare a arsenalului de infrumusetare se poate spune ca este o cale lunga, insa pentru frumusete alegem sa facem orice sacrificiu este necesar. 
Frumusetea unghiilor demna de deochi mi-o mentin in functie de starea de spirit. Uneori aleg o joaca de culori pronuntate, alteori prefer sa fiu cat se poate de simpla. 
Indiferent de alegerea pe care o fac trebuie in primul rand sa parcurg anumiti pasi de igienizare. 
Inaintea oricarei sedinte de infrumusetare mainile trebuie bine spalate cu un agent de curatare. Cu ajutorul unei pile cu mai multe suprafete, curat unghile de straturile de depuneri ce ingalbenesc unghia si ii pun viata in pericol. Unghiile frumoase trebuie sa fie neaparat si sanatoase.
Cu ajutorul produselor pline de farmec, aleg sa elimin intr-un mod corespunzator cuticulele ce ofera un aspect inestetic, care eliminate necorespunzator acestea pot provoca usturime si pot avea in continuare o crestere deformata. Utilizez periodic un intaritor si o crema pentru hidratararea mainilor si a unghiilor. Un foarte bun hranitor si intaritor de unghii, se afla in bucataria multora dintre voi: uleiul de masline. Aplic din cand in cand un strat subtire cu ajutorul unei dischete. Rezultatul este vizibil imediat.
Dupa ce am urmat toti acesti pasi, mai ales ca sarbatorile de iarna se pregatesc sa apara, ma gandesc la cum ar trebui sa arate manichiura perfecta.
De data aceasta pot alege dintr-o gama noua de lacuri Farmec, dintre multe nuante pigmentate care vor da o stralucire impecabila de lunga durata. Noua gama poate fi asortata perfect atat cu anotimpurile anului cat si cu elementele care ne duc cu gandul la atmosfera de sarbatoare ce se apropie.



Pot fi prima care impodobeste bradul datorita combinatilor extreme dintre Go Get Them Girl, Tree's Rock si Honney I'm Home. Mosul poate observa pentru prima oara fulgii de nea, It's freezing out there ii va arata calea, iar Santa is here nu va face decat sa ii arate cat de mult il asteptam. 

Indiferent de oja Farmec aleasa sau de combintiile pe care le voi testa, rezultatul va fi unul splendid. 
Iar daca pe tine sarbatorile nu te inspira, atunci poate personalitatea si anotimpul o va face. Ofera cateva clipe in plus igienei mainilor tale iar apoi lasa-ti imaginatia sa te poarte pe val.
Daca simti ca inspiratia nu mai vine si vrei o manichiura de efect realizata intr-un timp cat mai scurt, alege Enjoy your dark side. Este nuanta perfecta indiferent de motivul sau ocazia la care decizi sa il porti.  



Alege frumusetea. Alege calitatea. Alege Farmec Collection.


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014

Comentarii

Postări populare