Limba femeilor: IPL

Femeile vorbesc in multe limbi, adeseori si barbatii. Sexul opus ramane la un moment dat putin nedumerit cand aude de tehnici de machiaj, tipuri de accesorii, stiluri de imbracaminte si altele.
Noi femeile, reactionam cu haz cand incep ei sa ne povesteasca despre platformele de jocuri sau despre cum ruleaza un sistem de operare de la A la Z. Asta nu inseamna ca femeile sunt precupate doar de moda si frumusete, iar barbatii doar de operarea pe calculator. Avem numeroase persoane de sex feminin care lucreaza in IT dar si barbati in domeniile de frumusete.
Asadar sunt si lucruri comune ambelor sexe, insa sunt si lucruri unice, spre exemplu IPL.

Ce limba este IPL? De ce este un limbaj feminin?

Probabil ca doamnele si domnisoarele stiu la ce ma refer, sau poate nu, cat despre domni, cred ca am reusit sa-i bag in ceata si sa le aduc la cunostinta o multime de semne de intrebare. Nu suna a limba de circulatie nationala sau internationala.

IPL este acronimul utilizat pentru epilarea definitiva, mai precis: epilarea prin impuls luminos sau cu laser. Parca va mai suna cunoscut, nu?

In epoca moderna, tehnica epilarii este utilizata si de barbati. Pentru unii este o simpla experienta de unde afla pe propria piele cum sta treaba, altii cu timpul apeleaza tot mai des la ea, precum ne-am obisnuit si noi femeile. Desi zicala zice ca un barbat adevarat are par pe corp, ea nu zice sa fie si maimuta. 



Conform celor marturisite de femei, singura zona care face exceptie este podoaba capilara, in care se pot juca la nesfarsit cu atingeri tandre, timp in care ochii de smarald cad intr-o vraja profunda in marea ochilor albastri.

Pentru cei care se simt dezgustati de aceasta procedura, imaginati-va o noapte senzuala cu femeia visurilor voastre. Licori alese, petale de trandafiri si lumanari parfumate. Te astepti la o noapte fierbinte.
Miscarile senzuale, formele bine definite par a te duce acolo unde nu ai mai fost de mult: catre implinire.
Insa, undeva sub haine, pe diferite zone ale corpului, simti o caldura neobisnuita. Nerabdarea se aprinde tot mai tare si te indeamna sa privesti.
Surpriza! Par, mult par ce ofera o infatisare total inestetica. Acum ce faci? Continui sau te baricadezi in debara?

Parca v-am mai convins ca nu e asa rau pe cum pare, nu?

Epilarea se poate face in mai multe feluri, cu ajutorul benzilor cu ceara, a lamelor de ras sau a epilatoarelor. Cum baba la frumusete sufera, o mare parte din aceste operatiuni sunt dureroase, se realizaza la intervale scurte de timp si necesita de mule ori un efort financiar ridicat.


Noua tehnologie IPL ajuta la realizarea depilarii prin actiunea asupra firului de par, un proces complex care porneste de la radacina si nu invers. Desi poate fi o operatie ce poate necesita mai multe sedinte, in functie de caracteristicile fiecarui individ in parte, aceasta ajuta la un moment dat la stagnarea cresterii firului de par. Spre deosebire de celelalte alternative, epilarea definitiva este eficienta, este mai putin dureroasa si costisitoare, asigura confortul si ofera o piele fina de casmir.
Un produs care poate face acest lucru este Silkn Flash&Go Luxx, direct de la tine acasa, economisind timp pretios. Un aparat cu un design unic, usor de utillizat prin forma practica, care asigura eficienta maxima si 100% satisfactie.

Cu trecerea timpului ne modernizam, ne schimbam modul de a gandi, incercam produse si ideologii noi. Desi tema epilatului ramane pentru unii doar un mister, aceasta este si va ramane limba femeilor care stiu sa isi puna in evidenta cele mai frumoase calitati.
Ce parere ai acum despre epilare?


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

Comentarii

Postări populare