Bebe, hai la joaca!

by - luni, decembrie 01, 2014

Copilul nostru este predispus in sezonul rece la diferite afectiuni ce pot deveni adevarate probleme pentru acesta, implicit si pentru parinti.
Si cum este foarte neastamparat si sigur pe dorintele sale, ne este tot mai greu sa-l stapanim si sa-l facem sa inteleaga care sunt cele mai bune decizii si motivul pentru care decidem sa le luam.
Inarmati cu multa rabdare si cu "ispitele" potrivite pentru copii, facem o prima incercare.  Impreuna cu Noriel bebe facem cele mai inspirate alegeri, pentru fiecare sufletel special. Fericirea lui este si a noastra si dorim sa impartasim cele mai frumoase experiente impreuna, asa cum am facut-o in primele zile de viata.
In primii sai pasi de viata voi cauta sa-l stimulez, sa-i fac cunoscuta lumea din jur, prin intermediul jocurilor interactive create special pentru varsta sa. La Noriel bebe gasesc jucarii dar si accesorii pentru transportul acestuia: carucioare, scaune pentru masina. Totodata aici voi gasi si suporturi pentru prima lui masa, lenjerii, produse de igiena, tot ceea ce bebelusul meu are nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.
Facand lucrurile ca la carte si luandu-le cu inceputul, voi alege sa intru in camera copilului. Aici ma intampina un numar mare si variat de modele de: scaune si balansoare, scaune de masa, saltele si asternuturi, accesorii de camera, premergatoare, parcuri si tarcuri si mobilier.




In aceeasi categorie voi gasi si echipamentul si ustensilele necesare pentru baia si ingrijirea acestuia. Voi alege produsele de ingrijire corespunzatoare pielii si a varstei, produse de curatenie a lenjeriei si hainelor pe care acesta le poarta, termomentre pentru a ma asigura ca nu sufera de probleme de sanatate, fapt ce este indicat de temperatura corpului si altele.


El este totul pentru mine si merita cele mai bune lucruri, pentru ca la final, acesta sa realizeze importanta si rolul meu ca parinte in viata sa si motivul pentru care am decis sa-l invat anumite lucruri, pe care o sa le transmita in functie de cum o sa considere de cuviinta si copiilor pe care acesta o sa-i aiba. Intreaga lui copilarie este o joaca, inca din prima zi de viata, iar noi avem obligatia de a-i sustine aceasta fericire si de a o hrani cu ceva nou, in fiecare moemnt al dezvoltarii sale.

You May Also Like

0 comments