Ce facem in ziua de vineri, 19 decembrie?

by - vineri, decembrie 19, 2014

Stiu, stiu ca este inainte de Craciun, insa e vineri si e Vocea Romaniei.
Incepand cu ora 20.30 Pro Tv da startul la distractie, voie buna si talent alaturi de cei mai buni concurenti ce vor incanta pe scena de la Vocea Romaniei.
Se anunta o seara incendiara, plina de emotii si suspans in vederea obtinerii marelui titlu de "Vocea Romaniei".
Cu toate ca zi de zi avem parte de intamplari socante, iata ca mai sunt in tara noastra si motive care pot doar sa ne bucure, care alaturi de oamenii corespunzatori ne pot duce pe calea gloriei si a mandriei fata de faptul ca suntem si apartinem poporului romanesc.
A fost o lupta crancena, au fost voci minunate, insa din pacate, desi au fost decizii foarte dificile de luat pentru Marius Moga, Loredana Groza, Smiley si Tudor. Au trecut prin foc si au reusit sa ii mentina pe scena pe cei mai buni, iar acum alegerea va fi si mai apriga, deoarece numai unul poate fi alesul. De aceea, vinerea aceasta, 19 decembrie, tu alegi cea mai buna voce a Romaniei, cea mai talentata fiinta care crezi ca ar trebui sa se lanseze pe piata muzicala.
Si pe cine sa votam?


Tiberiu Albu! De ce?
Pentru ca este cel mai bun concurent. Vocea sa reprezxinta intr-un mod extraordinar, perfect as spune, melodiile pe care acesta le reprezinta la fiecare aparitie pe scena. De fiecare data a surprins cu ceva din ce in ce mai bun iar vocea sa nu a incetat sa faca furori si in intreaga tara. Desi poate foarte multi nu asculta rock, nu inteleg ce este rosk-ul, aici nu vorbim despre un stil anume, ci despre o persoana extrem de talentata, care se dovedeste a fi un talent rar. Avand in vedere pregatirea de scurta durata din acest show, acesta s-a dovedit a fi un bun invatacel, pe care lectiile nu au facut decat sa contureze talentul pe care acesta deja il detine.

Prin urmare da, merita ca Tiberiu sa fie ales vocea Romaniei!
Alege ca vineri sa-ti petreci o parte din timpul tau vizionandu-l si sustinandu-l pe Tiberiu Albu! I love rock'n roll! Viva la musica!

You May Also Like

0 comments