Ce iese dintr-un ChristmasBrew si un ChristmasTaste? Tuborg editie limitata!

by - luni, decembrie 08, 2014

Simt mireasma florilor de gheata ce se aseaza alene pe la marginea ferestreler, metaforic vorbind. Pe intelesul tuturor, simt cum magia sarbatorilor isi face simtita prezenta, primii fulgi de nea incepand sa apara.
Sarbatorile de iarna sunt cele mai asteptate.. De ce?
Este sansa de a petrece mai mult timp cu cei dragi si de a primi daruri si de a darui cadouri. Este cel mai important lucru de care avem parte, doi in unu. Si mai avem inca un motiv bun, acela ca s-a lansat Tuborg Christmas Brew. Ce e asta? Tu n-ai aflat inca?
Stii ca sarbatorile fermecate incep alaturi de compania buna si de licoarea pe masura. Deci daca tot sarbatoarea se apropie in stil #ChristmasBrew, combinata cu un #ChristmasTaste, rezulta Tuborg Christmas Brew, gustul sarbatorilor tale in editie limitata.
Acesta este un al doilea motiv pentru care Craciunul vine cu suspans si bucurie.
Ai sa ma intrebi ce legatura au sarbatorile cu berea.



Plecand de la ceea ce se vede deja, Tuborg Christmas Brew este prima bere cu un design in tonul sarbatorilor, unul foarte simpatic de altfel. Ceea ce nu stiai, este ca aceasta e o marca internationala originara din Danemarca de acum 33 de ani. Diferenta o face cele trei tipuri de malt si aroma distincta de lemn dulce care se combina perfect cu retetele traditionale acestei perioade, transformand berea simpla intr-o bere brun roscata cu savoare unica si cu un continut de alcool de numai 5,6 %.

Cum vad eu asocierea dintre bere si sarbatorile de iarna?

Totul este la dublu! Dubla distractie, moment dublu de fericire si de petrecere. Asta in ceea ce privesc sarbatorile. Asociind si berea, de care m-am bucurat intregul an, vorbim despre o savoare aparte, dubla ca intensitate, de doua ori mai delicioasa si mai potrivita pentru meniul deosebit. Asadar si noi ca romani ne putem bucura de aroma internationala si unicata a celei mai consumate bauturi din timpul anului. 

Sa nu mai asteptam si sa intram in sarbatoare pe ritmul colindelor si a adevaratelor bucate ce ne asteapta la masa, apoi sa ne relaxam impreuna la un pahar autentic de bere adevarata! Ce spui, te bagi? Hai si tu la un Tuborg Christmas Brew!

You May Also Like

2 comments