Dragostea vietii mele: automobilul

by - luni, decembrie 01, 2014

Cu totii visam la propria masina. Sa fie sport sau eleganta, sa consume putin, sa aiba un motor, in functie de nevoie cu motor mai mic sau mai mare.

Ce avantaje ai atunci cand ai propria masina?
In primul rand, este prietenul tau de calatorie pe scurte si lungi distante. Mai important este ca se intampla sa avem o urgenta. In timp ce unii prefera sa scoata o multime de bani din buzunar si sa se adapteze la programul transportului in comun, altii prefera sa faca o investitie buna si sa porneasca la drum chiar atunci cand doresc si au nevoie, impreuna cu bagajul acestora. Mai ales ca sunt femeie, atunci cand plec intr-o calatorie, sunt multe lucruri de care nu ma pot desparti. Si tin minte cum in perioada facultatii alergam de ici colo, intr-un timp foarte scurt, cu gentile dupa mine in tot orasul. Banii cheltuiti la transportul in comun, la cursele cu taxiul, timpul pierdut in asteptarea trenului sau a autocarului, ar fi putut cu usurinta sa fi fost inlocuite de un transport comod si fara peripetii cu propriul automobil. Sa nu spun de modul in care transportarea acestor bagaje si-a pus amprenta asupra sanatatii mele.
Trist pentru cei care nu fac investitiile cele mai bune atunci cand este ocazia si momentul oportun.
Plecand de la inceput, grupul Radacini iti pune la dispozitie o gama variata de automobile, in caz de nu dispui deja de unul, sau de accesorii, de esti fericitul posesor al unei masini. Daca ai deja o masina si nu te mai multumeste, noua lor ramura iti ofera sansa de a-ti posta anuntul spre a vinde sau a achizitiona alta noua, fara costuri.


Daca esti fan al tendintelor, iubitor de multi cai putere si performanta maxima, Opel Radacini te asteapta sa iei parte la prezentarea celor mai noi inovatii. Te asteapta oferte speciale la masini si accesorii dar si cu finantarea necesara in caz de iti doresti nespus de mult o masina dar nu dispui de suma necesara la momentul actual si conditiile pentru a obtine finantarea.

Nu rata ofertele momentul si arunca un ochi in a-ti alege "bijuteria" perfecta. Oricat de complicat esti, mai rau ca mine nu cred ca se poate, aici cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. In plus, daca nu esti convins de calitatile automobilului ales, solicita un test drive sa vezi adevarata viata la unul din showroom-urile din Bucuresti, Braila, Constanta, Brasov si Galati. Calatoria vietii tale incepe acum!


You May Also Like

0 comments