Eleganta cu ajutorul hainelor curate

by - duminică, decembrie 07, 2014

Din 2005 Express Cleaning iti este alaturi si iti arata ca eleganta porneste de la hainele curate.
Pe langa stilul perfect armonizat al fiecaruia dintre noi, petele pot strica intreaga infatisare iar incercarile esuate de a combate aceste pete pot duce la deteriorarea tesuturilor.
In plus, stim cu totii ca oricat timp am avea, cele 24 de ore din 24 tot nu ar fi suficiente pentru a duce la bun final, intr-un mod de nota 10, fiecare misiune ca
snica.
Sa va povestesc despre Express Cleaning.



Au drept profil de activitate curatarea hainelor si a altor produse intr-un mod special, cu ajutorul curatatoriei chimice si non-chimice.
Pe langa curatirea hainelor acesta isi ofera serviciile si pentru ingrijirea huselor, perdelelor, a incaltamintei, a carpetelor. Prin urmare, indiferent de produsul ce are nevoie de o curatire perfecta, cu ajutorul Express Cleaning va fi curatit "express", adica rapid si eficient. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru cantitate, tesaturi chiar si pret. Acesta este enorm de accesibil. Nu-l vei gasi in alta parte!
Serviciul de asistenta iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi solutia tuturor problemelor tale in materie de curatorie.
Esti reprezentant al unei firme? Sau detinatorul uneia?
Apeleaza la spalatoria industriala! Express Cleaning isi pune la dispozitie serviciile atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice, care doresc sa fie mereu curati dar in acelas timp si eleganti. SI pentru ca a detine o firma, in special care se ocupa cu crearea produselor mentionate, carora se adreseaza acest serviciu de curatare, ar fi foarte greu ca produsele tale care se deplaseaza catre magazine, sau vestimentatia angajatilor, sa fie perfect ingrijite.

Ce ai zice si de faptul ca ai ocazia sa economisesti nu doar timp zilnic sau saptamanal ci chiar si lunar?
Espress Cleaning iti ofera sansa de a-ti face un abonament si de a beneficia de tratamentul necesar elegantei tale, pe o perioada indelungata. Fara timp pierdut, fara programari repetate, fara grija stilului si a curateniei desavarsite.
Poti opta pentru abonamentele de spalare, wet cleaning si calcare. Fiecare lucru pentru a-ti acorda satisfactia de care ai nevoie."Inamicul"  il vei stabili tu si il vei combate asa cum vei considera de cuviinta! Nu alege sa experimentezi pe buzunarul tau! Alege certitudinea si siguranta!
 Express Cleaning iti pune la dispozitie serviciile sale pentru a oferi accesoriilor tale atentia deosebita si grija de care au nevoie.

You May Also Like

0 comments