Totul despre reflectoare

Stiu ca iti aduci aminte de acele podiumuri uriase care erau strabatute de renumitele fotomodele care isi aratau frumusetea in lumina reflectoarelor. Stiai ca si tu poti ajunge in lumina lor? Ma refer la reflectoare.
Cred ca inca nu ai cunoscut cu adevarat care sunt cele mai deosebite  "reflectoare". Treci pe sub ele in fiecare zi, le vezi, le admiri. Tot ele te ajuta sa vezi lumea altfel: locurile, lucrurile, ocaziile deosebite, persoanele.
Stiai despre Atas Lighting?

Nu, nu cred ca stiai! Dar fii fara de grija, te voi indruma eu.



Sa facem cunostinta cu cea mai mare firma de reflectoare si cea mai speciala pe care ai putut sa o cunosti candva: Atas Lightening.

Ce este deosebit la ei?
Sunt unici in ceea ce fac, acestia fiind o echipa de succes in ceea ce priveste iluminatul spatiilor publice, a marilor inteprinderi, al localurilor de lux, etc.
Astazi iti voi face si o scurta prezentare despre iluminatul Horeca.
Majoritatea restaurantelor si pub-urilor atat din Bucuresti cat si din intreaga tara se bucura de un design special si de un iluminat pe masura. Asta pentru ca cei mai renumiti arhitecti au muncit cu pasiune in crearea celor mai frumoase si elaborate piese de iluminat. Localurile au prins viata si noua parca ne este din ce in ce mai drag sa le vizitam, sa ne bucuram de privelistea pe care aceasta ne-o ofera. Si cum ar fi viata fara aceste lumini? Deloc usoara, iti zic eu! Asta pentru ca ele sunt totul, ele sunt farmecul care ne face sa revenim cu placere si a doua si a treia oara atunci cand avem parte de o priveliste frumoasa.
Ursus Library Pub - Constanta


 Gama Horeca dispune de iluminat atat pentru: sali de teatru, pub-uri, restaurante, sali de evenimente si muzee. Merita sa le incerci in caz de ai un proiect in minte si ti-ai dori sa il vezi pus in aplicare in cel mai frumos stil.

De asemenea stiu ca piata s-a diversificat in Romania si de-a lungul anilor unii dintre noi au avut frumoasa sansa de a fi antreprenori ai unei frime de succes. Si doar nu-ti vezi afacerea mergand extraordinar fara a avea o iluminare corespunzatoare. Iluminatul comercial este si el aici pentru tine, pentru a oferi culoare afacerii tale.
Cei mai deosebiti antreprenori apeleaza la aceste servicii datorita eficacitatii si personalului foarte increzator in fortele proprii dar si plin de informatii.

Este o sansa de a vedea altfel "reflectoarele" si este ceva care la un momendat ne poate impresiona placut sau mai putin placut. Insa, spre deosebire de altii, cei de la Atas asteapta sugestiile tale, ideile tale de proiect, urmand in schimb sa iti ofere cea mai buna solutie pentru iluminatul corespunzator de care ai nevoie. Si tot ei sunt aici pentru a te ajuta in ceea ce priveste iluminatul hotelier sau cel retail, referitor la benzinarii, showroom-uri, cinema.

Te invit sa pasesti alaturi de mine in lumea reflectoarelor si iti garantez ca te va fascina pe loc!

Comentarii

Postări populare