Altfel de casete

by - marți, ianuarie 13, 2015

Iti suna familiar cuvantul de casete, sunt convinsa. Te duce cu gandul la casetele audio, acele casete in care ne tinem bunurile pretioase sau bijuteriile. De aceasta data, nu, n-ai ghicit!
In postarea de astazi vreau sa va povestesc despre casete de directe. Straniu sau nu, pentru cei ce nu sunt familiarizati, aceastea au legatura cu un bun pretios de al nostru. Pentru mine este o noutate, neavand cunostintele in domeniu si nici masina persoanala. Asa se explica. Cei ce detin un automobil propriu probabil ca stiu despre ce este vorba.



Caseta de directie face referire la ccea mai importanta parte a unui autovehicul. I se spune caseta de directie deoarece aceasta face posibila manevrarea automobilului si utilizarea acesteia in conditii optime, pentru a putea realiza operatiunea de transport.
V-am facut cunoscuta si o pagina al celor mai priceputi oameni in acest domeniu. CaseteDirectie.info ajuta la reconditionarea acestora pentru buna functionare a automobilului.


Care sunt serviciile ce ne stau la dispozitie?

Trebuie sa stiti ca in primul rand cei de la casete ne ofera suport telefonic atunci cand intampinam diferite probleme, pentru a depista sursa defectiunii si incadrarea acesteia in tipul de activitati pe care acestia o deruleaza. Daca masina ta prezinta urmatoarele "simptome", atunci clar este necesar ca un expert sa isi spuna cuvantul si sa treaca la treaba:
- miscarea grea a volanului sau in trepte;
- functionarea volanului greoaie intr-un sens si usoara in celalalt;
- pierderea totala sau partiala a uleiului hidraulic din rezervor;
- batai in volan la denivelari. (sursa: CaseteDirectie.info)


Inca din 2010 cei de la casete sunt pusi pe treaba si sunt pregatiti sa ofere viata automobilului tau, indiferent de complexitatea acestuia sau de de delicatetea sa.
Ofera-i o dulce "mangaiere" automobilului tau, pentru o viata fericita, impreuna!

You May Also Like

0 comments