"Primavara hoinara" la Roman

by - joi, februarie 26, 2015

"Atunci când urc pe scenă, am un singur scop: să fac oamenii să zâmbească. Dacă cel din fața 
mea pleacă de la spectacol mai senin, mai optimist, mai hotărât să schimbe lumea în bine, 
atunci artistul Marius Matache și-a îndeplinit menirea."(Marius Matache)


Pentru iubitorii muzicii folk, Marius Matache revine intr-un nou turneu national. Acesta nu va strabate nici mult nici mai putin de 11 orase.
Pentru o seara de exceptie, locuitorii orasului Roman sau din imprejurimi, sunt asteptati pe data de 19 martie la Casa Veche.

Pentru cei care isi doresc sa ia parte la acest concert incendiar, insa nu se afla in zona, Marius Matache are pregatit pentru voi o seara de exceptie si in celelalte 10 locatii.


Ce va asteapta?

Pe langa o atmosfera relaxanta si muzica buna va puteti de asemenea delecta cu bucatele atent alese, aperitive, deserturi, mancaruri pur traditionale realizate intr-o maniera complet traditionala.
Ve-ti retrai amintiri frumoase alaturi de cei prezenti in compania marelui maestru care vine cu voie buna, muzica de pe albumul de debut HOINAR prin Piața Matache dar si melodii noi, proaspete, care ne vor incanta simturile.
Luna martie este luna noastra, luna in care se deschid noi orizonturi si in care lucrurile frumoase prind viata. Va invit sa ne cunoastem la concert unde sa ne bucuram de atmosfera, sa ne impartasim pareri, experiente si multe altele.






You May Also Like

0 comments