Promotiile lunii vin de la Lenjerii Outlet impreuna cu un concurs

In primul rand, pentru cei ce nu au facut inca cunostinta cu cei de la Lenjerii Outlet, acestia detin un magazin viu plin de culoare si de produse de calitate superioara. Printre acestea se numara lenjeriile de pat, pilote, accesorii pentru casa, imbracaminte etc. Orice iti doresti poate ajunge in timp record chiar la tine acasa, printr-un simplu click. Te invit sa-i descoperi!


Luna aceasta este luna indragostitilor, luna clipelor cele mai frumoase si romantice. Luna aceasta daruim din plin, din toata inima si cu tot sufletul.
Ce este mai frumos sa oferi daca nu un cadou cu un design atat de deosebit cat si de o calitate superioara, precum lenjeriile de pat?
Lenjerii Outlet va vine in intampinare cu o varietate de modele pentru intreaga varietate de gusturi, de care stim, nu se discuta. Mereu o lenjerie noua si atent selectionata poate fi cadoul perfect atat pentru voi insiva cat si pentru persoana iubita, caci banuiesc ca asta este cel mai important acum.



Special pentru clientii sai, Lenjerii Outlet vine in intampinarea acestora cu o noua oferta dar si cu un mic concurs.
Cei de la Lenjerii ne ofera o luna plina de cadouri si oferte speciale. In perioada 1-12 februarie 2015, cu ocazia zilei de Valentine's Day, clientii au doar de castigat. Alege sa te bucuri de cele mai noi si deosebite modele de lenjerie in noua promotie 1+1.

Ce trebuie sa faci?

Nimic deosebit. Asadar poti sa te asezi comod in fotoliu, sa accesezi pagina celor de la Lenjerii Outlet si sa iti rasfeti privirile nu cu una, ci cu doua lenjerii. Da, ai auzit bine! De data aceasta poti beneficia de doua lenjerii de pat la pret de una singura. In caz de produsele au preturi diferite, cea cu pretul mai mic o veti primi cadou si in caz ca dumneavoastra uitati de acest cadou oferit de cei de la Lenjerii, atunci veti primi un model oarecare din stocul disponibil.

Si lucrurile bune nu se termina aici!



Pentru cei care au decis sa beneficieze de oferta limitata, cei de la Lenjerii le-au pregatit si un
concurs. Premiul este un pandantiv de aur de 14 k, in forma de inima. Castigatorii vor fi anuntati pe 13 februarie, iar pe 14 februarie vor primi premiile prin serviciul de curierat.




Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de promotia de Valentine's Day si deveniti participant la concurs.

Ce mai astepti? Tu poti fi acela care isi va surprinde jumatatea cu un cadou inedit.

Comentarii

Postări populare