Romantism ecologic

Romantici suntem cu totii, fie pe moment sau in devenire. Insa conceptul de romantism ecologic este unic si doar Craiova stie despre ce este vorba si eu, desigur.
Floraria April este locasul unde romantismul se transmite prin buchete de flori, atent selectionate, care vor lua inima oricui.




Atentie, aceste comenzi se realizeaza intr-un mod cu totul si cu totul special, asa cum nimeni nu s-ar mai fi gandit: ecologic pe bicicleta.
Mediul cu siguranta ne ofera ceea ce este mai frumos, iar florile constituie unul din elementele cele mai frumoase. Astfel, daca tot i se fura din frumusete, macar nu i se fura din sanatate. Orice declaratie de dragoste, orice eveniment deosebit, nu duce la destinatar un simplu buchet de flori, ci multa dragoste, si apreciere, fata de persoana iubita si fata de mediul inconjurator.

Ce as alege eu?

Cu siguranta nicio privire nu poate sa reziste la aranjamentele florale indiferent de asocierea de flori, insa am niste preferinte mai deosebite, ca oricare in parte.
As dori sa o fac fericita pe bunica, o femeie in varsta, care si-a revarsat din invatatura si din dragostea sa asupra mea. Am simtit acea caldura unica, acel loc unde pot fi eu si unde sunt ocrotita de fiecare lucru. Bunica ma adora! Stiu ca ii plac trandafirii, dar niciodata nu ma lasa sa culeg din ei. In schimb, mie imi plac enorm de mult crinii, ce exprima puritatea. I-as oferi in dar un buchet din trandafiri si crini pe care stiu sigur ca i-ar face cea mai mare surpriza din viata ei. Nu are foarte multi vizitatori si pentru ea fiecare vizita este un prilej de bucurie. Cu o floare i-as adauga o bucurie in suflet, i-as arata ca pot sa-i raspund pentru faptul ca a incercat sa cultive tot ceea ce este mai bun si sanatos pentru mine, intr-un mod romantic, cu ajutorul unei biciclete. Si cu atat mai special, cand in tineretile sale, bucatica asta de om ma invata pentru prima oara sa merg pe bicicleta.


Asa se trezesc amintirile frumoase, asa ajutam mediul, asa ii facem fericiti pe cei din jur cu gesturi mici, insotite fiecare in parte, de o poveste si o amintire.
Nu mai stiu pe nimeni sa faca acest lucru, asadar livrarea pe bicicleta este unica si cu siguranta cea mai inventiva, prietenoasa si totodata ecologica metoda de livrare. Cu un buchet de flori pe bicicleta nu inseninezi doar un suflet, ci iti asiguri si daruiesti sansa fiecarui individ in parte la o viata mai indelungata si sanatoasa.
Alege Floraria April- flori pe bicicleta!


Comentarii

Postări populare