La stejari ne regasim



Motto: Imi plac lucrurile care imbatranesc frumos, lucrurile care nu pot fi datate, care rezista testului timpului si devin exemple vii ale calitatii absolute.


Giorgio Armani



Au fost si vor fi mereu frumosi, asemeni lui Hansel si Gretel, doi copii poznasi inconjurati de iubire. Este cea mai mare bucurie pe care Dumnezeu mi-a daruit-o si cea mai frumoasa de fel. Minunile mele sunt mici, in floarea vietii, in jurul varstei de 10 ani ambii. O dulceata de fetita, cu ochii azurii si parul din fire de matase desprins din povesti. Baietelul, un adevarat cavaler de ajutor in toate cele ce-i ceri si ai nevoie, o mangaiere calda si suava, protector fata de toti cei din jur, in special fata de surioara sa draga. Vrea sa devina cel mai mare aventurier, sa fie asemeni unui print care sa ne ofere numa fericire si satisfactie. Noi ne bucuram ca sunt cu noi, sanatosi si voiosi. Razele soarelui parca sunt mai calduroase atunci cand se refleta pe chipul lor si le smulge un zambet sau o doza de haz.
I-am invatat ca in viata totul se castiga. Astfel ne-am inteles sa le rasplatim munca depusa, amandoi fiind premianti inca de la varstele cele mai fragede, prin intermediul unei excursii de vis. Cred ca din cand in cand meritam si noi o relaxare in cele mai frumoase colturi ale tarii si ce-i drept, de mult nu am mai avut parte de o vacanta pe masura.



Acum ceva vreme, cativa oameni si-au unit fortele intr-un colt frumos al tarii noastre, unde stejarii nemuritori poarta si in ziua de azi marturiile si povestile trecutului. Din dorinta evenimentelor perfecte a luat nastere Complexul Turistic 3 Stejari cu cazare in Brasov, care le poarta numele cu mandrie..
Am indraznit sa aleg aceasta locatie datorita facilitatilor si a confortului pe care aceasta zona ni-l ofera. Candva, la stejari ne intalniram si incepusem povestea noastra de iubire. Azi tot la stejari ne vom regasi cu povestea vietii noastre si ne vom reaminti de promisiunile facute in fata lui Dumnezeu in urma cu 25 de ani. Nu-i puteam face sotului meu o surpriza mai frumoasa precum a fost planuirea acestei escapade.
Am pornit la drum cu emotie mare in suflet. Ne derulam in minte scenarii despre colturile care le vom vizita iar copiii erau foarte entuziasmati de prima lor aventura de acest fel. Asta ne-a bucurat cel mai tare.



Ajunsi in partea nord-vestică a munților Piatra Mare, în Sacele, am fost intampinati cu caldura de catre personalul ospitalier. Apoi ne-am luat camerele in primire. Sunt enorm de fericita ca am optat pentru o vacanta in Brasov!

Ce am gasit aici?
Din punctul meu de vedere aici gasesti lux si armonie. Camerele frumos aranjate isi asteptau cu drag clientii pentru a-si petrece vacanta de vis si sa se bucure pana in zori la ocaziile cele mai importante si speciale. Sub uimirea mea mi-am regasit o parte din vechii colegi de scoala aflati intr-un team-building, cu care ne-am impartasit experientele de-a lungul timpului. Pensiunea cuprinde un total de 55 de camere duble, triple si cateva apartamente. De asemenea detine si o sala de conferinte, un restaurant, loc de joaca si nu numai, plus dotarile aferente fiecarui vizitator asemanatoare unui hotel de patru stele.



Sa va povestesc despre cum ne-am distrat cu totii.
Copiii mureau de nerabdare sa se bucure de aerul proaspat si de actractiile turistice. Pentru a nu fi prea aglomerati si a desfasura in fiecare zi o activitate placuta, am realizat un plan de vizite la atractiile din imprejurimi.



Prima zi am ales-o pentru pura relaxare dupa un drum lung. Ne-am rasfatat copios cu meniul select la recomandarea personalului si desigur sa potrivit perfect cu dorintele noastre. Apoi i-am dus pe copii la gradina zoologica si la Dino Park. Au fost incantati sa vada fiinte deosebite si au observat diferenta dintre televizor si realitate. Mia s-a indragostit in mod special de culorile vii ale papagalului rosela si de cinteza australiana, timp in care Rares nu se mai putea dezlipi de dinozauri si de pelicula cinomatografica ilustrata.
De apreciat este faptul ca o asemenea descoperire mai este prezenta in Australia si Germania iar alta se afla in constructie in La Vegas. Pentru ei a fost ceva incredibil care ia energizat si ia facut sa-si doreasca mai mult. Din pacate oboseala si-a pus amprenta asupra noastra dar nu am vrut sa le furam din fericire, lasandu-i sa se bucure putin de parcul de joaca generos amenajat.
In zilele ce au urmat am facut o vizita la Parcul Aventura unde am facut cu totii sport si ne-am distrat, apoi am vizitat Pestera de Gheata situata la o altitudine de aproximativ 1400 metri. Asta a fost dorinta mea inca de la bun inceput iar expeditia s-a dovedit a fi una reusita care a meritat tot efortul. Trebuie doar sa te incumeti si sa ai un echipament cat mai sportiv si adecvat pentru aceasta aventura.
In cele din urma ne-am relaxat la Paradisul Acvatic, privelistea fiind una de milioane. Inainte de a ne intoarce spre casa, ne-am oprit putin si prin centrul Brasovului unde am remarcat celebra Biserica Neagra, constructie cu adevarat impresionanta.
Ne bucuram nespus de mult pentru alegerea facuta si avem planuita o alta excapada in vacanta de iarna. Insa dorim de aceasta data sa ne bucuram cat mai multi de beneficiile si de atmosfera incantatoare pe care am gasit-o aici, la Complexul Turistic 3 Stejari si prin imprejurimi. Ce spui? Doresti sa ne urmezi in aventura de data viittoare?


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015

Comentarii

Postări populare