Acest sistem faciliteaza actiunile companiei tale

Daca esti un intreprinzator incepator sau daca doresti ca afacerea ta sa se bucure de un succes cu o activitate desfasurata ca la carte si un sistem bine pus la punct atunci poti spune ca ai facut un prim pas pentru succesul afacerii tale.
Astazi te aflii aici ca sa afli cum poti sa-ti facilitezi afacerea prin intermediul unui program online usor de folosit si gestionat de catre oricine, dar care iti ofera si cateva ajutoare profesionale si chiar gratuite.

Tu ai auzit de Contazen?

Contazen se bucura pentru faptul ca esti aici si doreste in primul rand sa iti multumeasca pentru faptul ca esti interesat de serviciile sale. In cele ce urmeaza iti voi povesti despre ce sevicii poti beneficia alaturi de acestia.


Contazen reprezinta varianta comprimanta a dosarelor si documentelor ce iti stau asezate care la marginea biroului de cu seara, fie adunate la gramada intr-un perimetru care pare a nu-ti mai micsora volumul de munca. Contazen detine tot ceea ce un manager are nevoie pentru a contabiliza documente, facturi si pentru a realiza diferite proiecte si parteneriate eficiente. Tot ceea ce ai nevoie este doar o conexiune la internet, restul este o joaca!

 Cu Contazen poti emite facturi usor si simplu, ai optiunea de a realiza facturi rcurente, poti salva si oferi aceeasi chitanta de mai multe ori in caz ca cea initiala se pierde sau din alte considerente nu mai poate fi gasita. Totul este comprimat prin intermediul cloud unde se salveaza fiecare actiune ce doresti sa o realizezi.
Contazen poate fi de asemenea programat pentru a emite facturi la intervale prestabilite de timp ce pot fi trimise automat de catre sistem catre oricine doresti, chiar si catre tine insuti. In plus beneficiezi de curs valutar actualizat pentru a-ti desfasura actiunea la eficacitate maxima indiferent de moneda utilizata in tranzactie.


Totodata ai acces la diferite rapoarte, la imaginea de ansablu a acestora cu tot ceea ce cuprind ele si iti este de folos sau ai nevoie drept sursa de informare. Totodata beneficiezi si de avize de expeditie a unor marfuri care se factureaza (facturarea acestora are loc ulterior predării la client) sau care nu necesita facturare (monstre), fie avize de transfer utilizate la transferul gestiunii intre firme si chitante. Cu ajutorul Contazen, munca in echipa este acum posibila din orice locatie. Ofera echipei tale acces total, partial sau personalizat. Poti urmari si istoricul actiunilor. Totul este securizat cu back-up efectuat zilnic.
Munca de contabil nu este una intocmai usoara mai ales cu o duzina de documente dupa tine. Alege o solutie simpla si la indemana oricui!


 In plus, pentru orice problema sau nelamurire beneficiezi de ajutorul centrului de asistenta. Intra acum in comunitatea Contazen si bucurate de beneficiile sale alaturi de alti mari intreprinzatori. Inscrierea este complet gratuita, tu alegi serviciile pe care vrei sa le testezi. Incearca si tu acum! Beneficiezi de facturare gratuita si de emiterea a cinci documente pentru un utilizator, drept un ajutor de bun venit oferit in intampinarea firmelor atat mici cat si mari.
Tu ti-ai facut cont?

Comentarii

Postări populare