Cadouri din suflet

by - duminică, aprilie 05, 2015








Ne place sa daruim cadouri celor din jur si atunci cand o facem suntem tare entuziasmati si fericiti. Dar ce ne face cu adevarat fericiti? Ideea ca oferim un cadou in sine sau valoarea acestuia?
Eu recunosc ca ma invart in functie de buget si cea mai mare o am atunci cand vad ca persoana care primeste cadoul este la fel de entuziasmata si fericita. Cred ca dincolo de toate asta conteaza cel mai mult pentru toti.
Si iata ca sarbatorile pascale se afla in prag si stim ca iepurasul este asteptat cu nerabdare atat de cei mici cat si de catre cei mari. Incepem sa ne facem lista cu ceea ce avem nevoie pentru masa traditionala si pentru a nu-i dezamagi pe cei dragi ne gandim si la o mica atentie.
Sa pornim impreuna la cumparaturi!
Am uitat! Ma dor picioarele ingrozitor! Intre casa si facultate dar si viceversa, drumul nu este tocmai scurt. Am picioarele unflate iar la mine rudele din gospodarie deja si-au facut plinul si au achizitionat tot ceea ce este nevoie. Trebuie doar sa ne apucam de treaba. Totusi indiferent de circumstante cadourile sunt lucrurile surpriza, atentiile frumoase ce trebuiesc oferite atunci cand se surprinde momentul potrivit, deci nu as putea achizitiona ceva de fata cu ei.
Desigur am un as in maneca si o solutie la toate. Nu voi ramane fara cadouri de Paste!
M-am decis sa dau o cautare pe internet. Este gratuit, rapid si cel mai important este ca totul ramane un secret pana in ultima clipa asa cum mi-am dorit. Pe cine crezi ca am gasit?

Ca printr-o minune, un magazin frumos si-a deschis bratele si m-a primit la el. Bunatati in fel si chip, caci iti suceste mintile si nu stii de unde sa ei si ce sa ei. Le-as vrea pe toate, le-am vrea pe toate, te asigur. Hai sa gasim ceva frumos si util!
Aici, aici! Uite, uite, cosuri Paste! Doamne cate minunatii! Tata adora vinul, mama cozonacul si binenteles ca la restul le place sa se infrupte cu dulciuri cat se poate. Pot alege dupa plac si pofta caci uite, cadourile pot fi personalizate in functie de dorinte si buget. Ce dragut!



Dar ce ma fac? Cand le voi primi?
Uite ca produsele vin perfect ambalate si in siguranta in doar 48 ore de la confirmarea platii, prin curier rapid. Seful meu trebuie sa auda asta. El este mai mereu grabit, un om greu de multumit pe toate partile si parca am auzit ca anul acesta ar vrea sa fie mai bland si sa ne rasplateasca pentru eforturile depuse. In plus partenerii si-au anuntat si vizita la noi asa ca trebuie si noi sa-i surprindem si sa le facem o impresie frumoasa.


Pentru ca comenzile sunt acceptate intr-o cantitate mai mare putem sa ne restrangem cu totii si sa realizam o comanda destul de bogata astfel incat sa beneficiem si de transportul gratuit si sa intrunim conditiile unei comenzi minime. Cu o buna organizare ii putem multumi pe toti.
Vezi ca tot aici gasesti bunatati si pentru alte ocazii si momente speciale. Nu uita sa le faci vizite ori de cate ori simti nevoia si de ce nu, te astept sa-mi impartasesti o parere despre achizitia ta. Cum arata cadourile tale?

You May Also Like

8 comments