Frumusete chibzuita cu Jingle



Stiu sa imi conturez feminitatea cu cele mai noi tendinte din moda pe care le combin in functie de stilul si personalitatea mea. De asemenea stiu ca pot gasi orice lucru, mai rar sau mai des intalnit, prin intermediul calculatorului meu, ceea ce imi usureaza alegerea.
Mediul online se dovedeste a fi foarte facil si accesibil oricui, drept un mod de cercetare a informatiilor necesare sau drept gazduitor a celor mai bune magazine online care te ajuta sa beneficiezi de cele mai bune oferte si servicii. Nu mai trebuie sa iti obosesti picioarele ci doar sa cauti si sa te minunezi de alegerile facute.
Redescoperindu-ma pe mine si stilul meu, am realizat ca am nevoie de o tinuta speciala pentru seara de Paste.
Desi pana la momentul actual nu eram de acord cu anumite concepte, anumite modele si stiluri, este drept ca imbracamintea de pe manechin sau de pe vecin, nu are acelasi impact si aceeasi impresie asupra ta.


Realizand o mica cercetare, am descoperit un magazin online cu de toate pentru toti: Jingle.ro .

Anul acesta m-am gandit la o tinuta impecabila pentru sarbatorile pascale, care sa-mi expuna intr-un mod subtil frumusetea si delicatetea.
Am intrat pe Jingle si ma asteptam la o calatorie indelungata. Nu a fost nici pe departe asa.
In prima faza, cand am pasit inauntru, m-am intalnit cu motorul de cautare care mi-a permis sa-mi caut piesele dorite.
Practic Jingle poate fi denumit un fel de comunitate a unor magazine renumite de top, care se intrunesc impreuna intr-un singur loc, precum: Starshiners, Mycloset, Zaraboutique etc .
Nu este nevoie sa prelungesti cautarile la fiecare magazin in parte, ci este suficient sa introduci in motorul de cautare piesa dorita, culoarea sau brand-ul, iar Jingle iti va oferi alegerea potrivita conform cerintelor tale. Daca detii un magazin online te poti alatura si tu in Jingle, oricand. 
Mi-am dorit asta iarna o pereche de ghete cu toc gros, modelul rock. In alte locuri, oricat as fi cautat, printr-o multime de categorii si magazine online, nu am gasit ceea ce mi-am dorit. Aici cu o cautare simpla imediat am descoperit modelul cautat.
Acelas lucru s-a intamplat si acum, cand am pornit in cautarea tinutei de sarbatoare.



Am ales un outfit format dintr-o pereche de pantofi stiletto, aurii,  o rochie neagra si cateva accesorii aurii.
Mi se pare o tinuta comoda simpla si de efect. Poti combina rochia cu o pereche de ciorapi, o pereche de balerini mai simpli sau o pereche de ghete cu toc gros, ceea ce cautam eu la inceput si in caz ca vremea se dovedeste a fi una frumoasa, sa optezi pentru o geaca de piele de biker.
Jingle m-a ajutat intr-un mod rapid, sigur si eficient sa-mi gasesc lucrurile potrivite cu doar o simpla cautare. Am economisit timp pretios si am ales produse de exceptie. Tie cum ti se pare Jingle? Dar alegerea mea?

Let's Jingle!


Comentarii

Postări populare