Ghidul unui pantof la moda 2015 Mopiel

by - luni, aprilie 06, 2015

Povestea pantofiorului fermecat pierdut de Cenusareasa o cunosti de foarte mult timp, inca de pe vremea cand erai copil. Astazi pantoful fermecat a capatat o alta infatisare in functie de anotimp, de ocazii si in special de gradul de confort.
Indiferent de ocazie acesta poate fi cu usurinta adaptat in functie de gusturi si de cele mai noi tendinte.
Mopiel iti vine in ajutor cu o gama diversificata de pantofi de dama si de barbati care se potrivesc persoanelor cu stil care se respecta si care vor sa fie in tendinte utilizand doar lucruri de calitate superioara, unele fiind chiar muze de inspiratie ale unor designeri renumiti la nivel regional sau mondial.
Daca esti o doamna care doreste sa iasa in evidenta nu trebuie sa iti lipseasca din dulap un pantof dama Mopiel. Acest lucru nu inseamna ca domnii trebuie sa fie mai prejos de ceea ce inseamna noile tendinte din moda.


Prin ce se desting pantofii Mopiel fata de oricare altii?

Prin intermediul participarii la cel mai mare targ de incaltaminte ce a avut loc la Milano, incaltamintea a devenit foarte recunoscuta si apreciata de catre marele case de moda europene. Acestia sunt realizati din materiale de calitate, respectiv din piele naturala si ecologica, dupa preferinte.
Noua gama de pantofi de dama vine cu inovatia unui nou design, de inspiratie ruseasca, cu modele ce se potrivesc perfect atat sezonului acesta cat si la diferite ocazii, desgur, cu accesorizarea potrivita si cu o combinatie vestimentara reusita. Gama este inflorata si multicolora pentru femei iar pentru barbati au fost realizate modele indraznete bicolore, combinatii obraznice pentru personalitatea barbatului din tine.

Cum sa alegi cea mai potrivita pereche?

In primul rand trebuie sa le faci o vizita. Apoi, dupa ce te-ai familiarizat cu ceea ce detine acest magazin de incaltaminte online Mopiel, redescopera-te pe tine si stilul tau! Fii indraznet, alege modelele inflorate de pantofi si ghete indiferent de sex.
Evita sa spui nu. Modelele Mopiel sunt realizate in asa fel incat sa se potriveasca in diferite combinatii, pentru diferite ocazii si momente ale zilei. Nu te sfii in alegerea ta deoarece oricare ar fi aceasta cu siguranta nu va trece neobservata.


In ce context sa porti incaltamintea florala Mopiel?

Mi-a atras atentia in mod deosebit o pereche de incaltaminte de dama cu talpa joasa si cu motive traditionala asa cum vedeti si in poza de mai jos.
Acest model este extrem de jucaus si de colorat, punand in evidenta intreaga tinuta si accentueaza in mod special picioarele. Sunt confectionati din piele naturala, ceea ce asigura confortul pentru distantele lungi ce trebuie sa le parcurgem, ajuta piciorul sa respire intr-un mod natural si ne ofera acel aer traditional si unic pe care doar la noi in tara il poti gasi si de care intreaga lume este fascinat.
 Trebuie sa stii ca acesti pantofi sunt delicati si potriviti impreuna cu cateva accesorii vestimentare pe care cu siguranta deja le detii in dulap.  



Pentru un stil elegant, placut si confortabil alege o rochie simpla de aceeasi nuanta sau cu cateva motive florale asemanatoare si cu o jacheta sau un cardigan simplu. Ii poti asorta si la o camasa simpla sau cu o ie si o pereche de blugi skinny. 
Poti realiza o tinuta de exceptie pentru orice moment al zilei si pentru orice ocazie. Joaca-te! Cu Mopiel si tu poti fi Cenusareasa din poveste. Tu ce ti-ai ales?

You May Also Like

1 comments

  1. http://www.incaltaminte-mopiel.ro/cat/incaltaminte-barbati/pantofi-barbatesti-incaltaminte-barbati/ Magazin online Mopiel! Foarte draguti!

    RăspundețiȘtergere