Noua mea prietena Karla

by - vineri, aprilie 10, 2015

In ultima vreme am fost atat de grabita incat nu am apucat sa iti fac cunostinta cu "prietena" mea cea noua pe nume Karla. Nu e chiar acel tip de prieten obisnuit la care te-ai fi asteptat, nu de o fiinta in sine, ci este vorba despre un magazin online ce il cunosc inca din 2005.

Nu doar ca il consider a fi cel mai bun prieten ci si prietenul de care m-am indragostit treptat, aparitie dupa aparitie. 

Karla vine cu o gama unica de articole, fiind un specialist in ceea ce inseamna moda si frumusete. Ne este alaturi in intampinarea celor mai frumoase tinute zilnice, dar nu face exceptie daca vine vorba de o vestimentatie de sarbatoare la cele mai accesibile preturi si cu modele superbe. Aici vei gasi o gama variata de produse, bogate in nuante si forme diferite dintre care este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Modelele sunt realizate cu atentie din partea creatorilor care ne surprind pe zi ce trece.
Cel mai tare m-am indragostit de pagina de rochii. Sunt modele fine, potrivite indiferent de trasaturi si forme. Cum spuneam, conceptul e unic! 
Stiati ca eu ador rosul? Mi se potriveste de minune indiferent ca doresc sa optesc pentru o noua coafura si culoare a parului, fie ca doresc sa nuantez machiajul sau sa fie cat mai fin. Totodata eu sunt genul acela de persoana care incearca sa transforme un produs intr-un lucru foarte versatil, care poate fi purtat in diferite moduri si cu diferite combinatii, mai ales in ceea ce priveste stilul vestimentar. Pot spune ca acest lucru mi-a creat un renume in cercul de prieteni si ca intotdeauna fetele ma consulta atunci cand doresc sa achizitioneze si sa poarte ceva nou.
Astfel, la prima mea intrevedere cu Karla, am descoperit rochia perfecta si cum nu se putea altfel, e intocmai rosie.

Din gama rochii Karla.ro rochia Estella m-a fascinat! Imi pune in evidenta formele, vine intr-o combinatie cromatica simpla si fina care imi poate oferi o infatisare senzationala. O pot purta zilnic, la o iesire cu fetele, in club, la birou sau la un eveniment mai special. Important si definitoriu asupra tinutei sunt accesoriile. 
Totodata mi se pare fascinant ca acest magazin online, Karla, iti ofera sansa de a alege si marimi mai mari, potrivite siluetei tale, pentru cei care doresc sa opteze pentru aceasta rochie chiar daca kilogramele in plus par a fi un infern atunci cand dorim sa alegem ceva unic, frumos si de calitate. Silueta este cel mai mare dusman, de aceea Karla are grija sa ne ofere produse pentru fiecare in parte.
La Karla vei gasi si topuri, pantaloni, fuste sau colectii la preturi speciale cu modele in trend care ti se vor potrivi. De asemenea trebuie sa stii ca produsele Karla sunt unicate si produse la noi in tara. Consider acest lucru un privilegiu de care ar trebui sa ne bucuram. Nu demult am lucrat intr-o croitorie si va pot spune ca marfa romaneasca este la mare cautare. Produsele sunt intradevar unice, realizate din materiale de calitate, atent selectionate si prelucrate. 
Eu si prietenele mele ne-am realizat deja prima comanda pe Karla. Nu am putut rezista! Tu ce mai astepti?

You May Also Like

0 comments