Optica Shades si un mic ghid de purtare a ochelarilor de soare

by - marți, aprilie 07, 2015



Ochii, partea cea mai esentiala a corpului si cei mai frumosi indrumatori de zi cu zi. Orice actiune desfasurata este captivata prin intermediul globului ocular si este transmisa la creier unde informatia este receptata si prelucrata, formandu-se senzatiile specifice si pe retina se formeaza imaginea. Toate aceste imagini ne ofera senzatii de bucurie care ne transforma viata in cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata.


Anotimpul cald este pe drum si deja au inceput sa apara primele raze solare care uneori afecteaza vederea si prin urmare intamplarile din jur nu mai pot fi studiate cu aceeasi claritate. Totodata lumina puternica poate afecta ochiul, ceea ce face necesara luarea in vedere obligatorie a unor masuri de protectie.

Purtarea ochelarilor de soare nu este doar o masura necesara ci devine si o placere cand realizam achizitia potrivita, ochelarii de soare devenind si un accesoriu usor de purtat si de accesorizat cu vestimentatia.

Cum sa-ti alegi perechea potrivita de ochelari de soare?

Pentru a beneficia de un accesoriu de calitate este evident ca trebuie sa investim, ceea ce o vom si face, in limita bugetului disponibil. Trebuie sa retii faptul ca o pereche de ochelari accesorizati la intamplare nu vor fi de aceeasi calitatea si isi vor indeplini scopul in totalitate spre deosebire de o pereche achizitionati dintr-un magazin de specialitate, unde fiecare detaliu face diferenta.

Aici tii recomand pe cei de la Optica Shades. Sunt renumiti si specializati in crearea celor mai bune perechi de ochelari de soare, de la cei mai simpli la cei de firma, cu profil online de activitate inca din 2005.

Desigur, dincolo de ceea ce ne place trebuie sa ne orientam in functie de fizionomie catre ceea ce ni se potriveste. Cei cu fata ovala ar trebui sa opteze pentru rame care nu acopera fata foarte mult. Se poate opta aproape pentru orice tip, de la ochi de pisica la cei aviator, spre deosebire de cei cu fata rotunda ce ar trebui sa se orienteze catre rama dreptunghiulara.







Un alt pas si poate cel mai important este culoarea lentilei. Pentru o imagine cat mai corecta si pentru o reducere considerabila a luminii opteaza pentru lentilele gri. Lentilele maro reduc lumina puternica, inclusiv frecventa albastra obositoare a razelor solare, dar distorsioneaza usor culorile;Lentila galben reduce frecventa albastra a razelor solare, ofer agerime privirii, dar nu percepe foarte bine culorile.
Verdele reduce lumina puternica si filtreaza mai putin din frecventa albastra, dar ofera un contrast foarte bun intre obiecte. Cat despre nuantele de trandafiriu putem afirma ca ofera un contrast foarte bun intre obiecte sub un fundal albastru sau verde, fiind indicate pentru sporturi acvatice sau sub cerul liber.


Fie ca doresti sa achizitionezi o pereche de ochelari de soare sau o pereche de ochelari de soare de firma, cei de la Optica Shades iti sunt alaturi cu tot profesionalismul si iti pun la dispozitie concepte diferite de o calitate superioara ce indeplinesc cu adevarat functiile unor ochelari de soare corespunzatori. Totodata acestia stiu ca pretul este unul determinant in luarea unei decizii, de aceea preturile sunt extrem de accesibile avand in vedere calitatea componentelor.





Alege sa fii divers, sa beneficiezi de accesorii de calitate, accesorii inedite si frumoase, care nu-ti pun doar frumusetea in centru atentiei ci iti ofera si protectia si calitatea pe care ti-ai dorit-o in momentul achizitiei.
Atentie! Ochelarii nu se cumpara de la tarabe si nici din supermarket-uri, ci doar din centrele specializate, chiar daca pentru unii este considerata o achizitie banala si simpla. Alege ceea ce este mai bun! Alege Optica Shades! 
Te invit apoi sa-mi impartasesti alegerea facuta.

You May Also Like

1 comments