Primavara bloggerilor

by - joi, aprilie 09, 2015

Primavara bloggerilor incepe cu BlogAwards si cu un concurs marca blogEASTER.
Incepand din martie 2011 BlogAwards ne-a surprins cu concursuri interactive de creativitate, unde s-au intrecut cu spiritul de scriitor unii dintre cei mai marunti si mai mari bloggeri. Munca intelectuala este cea mai dificila. Nu este atat de usor pe cat pare, sa realizezi articole de calitate care sa surprinda anumite cerinte si totodata si amprenta originala a fiecaruia.
BlogAwards ne suprinde astfel cu probe magice, care ne pun imaginatia in miscare si care ne ofera sansa de a castiga premii fabuloase.
In cadrul blogEASTER participantii au sansa de a castiga atat premii individuale cat si un Allview E2 Jump. Iti place sa scrii? Dar sa castigi premii? Atunci da startul unei senzatii de exceptie participand la campaniile BlogAwards!

De ce mi-as dori o asemenea tehnologie?

Lansat in primavara acestui an, respectiv in februarie, noua tehnologie Alview vine cu un ecran IPS de 4.5 inch cu o rezolutie de 854X480px,  un ecran foarte mare ce asigura o viziune clara asupra fiecarui element in parte. 
Telefonul vine cu o memorie interna de 8 Gb,destul cat sa pot salva orice lucruri am nevoie si oricate,  2 camere, una frontala si una standard, care ne ofera sansa de a realiza cele mai reusite fotografii full HD.



Pe langa fotografie, cea mai mare pasiune a mea este muzica. Nu ma vad intr-o lume vidata, far pic de sunet armonizat in jur. Cele doua difuzoare stereo cu siguranta isi vor face treaba mai mult decat orice alt dispozitiv existent de la ora actuala. Dublu inseamna dubla performanta, dubla satisfactie. 
Sistemul de operare este foarte usor si accesibil, respectiv Android 4.4 Kit Kat, fapt cu care deja sunt obisnuita. 
Ar fi o surpriza frumoasa cu ocazia sarbatorilor pascale ce se apropie si o sansa de a ma bucura de cea mai buna tehnologie a momentului, usor de manevrat si accesat.



Nu doar eu am sansa de a intra in posesia unui astfel de dispozitiv ci si tu, daca esti blogger si daca te decizi sa participi la minimum 75% din campaniile actuale BlogAwards. Precum spuneam, poti castiga premii individuale in cadrul fiecarei campanii si totodata prin inscrierea la blogEASTER intri in cursa pentru unul din cele 10 premii ce se vor acorda primilor 10 cele mai bune articole inscrise in concurs, iar premiul cel mare Allview E2 Jump, va intra in posesia celui ce va ocupa primul loc. 
Nu uita ca termenul de incheiere este 12 aprilie, asa ca grabeste-te. Multe campanii se termina in curand. Este sansa ta sa castigi "trofeul" blogEaster 2015. Nu ezita!

You May Also Like

0 comments