Trateaza alergiile si disfunctiile in prag de primavara cu Vivat Familia

by - joi, aprilie 09, 2015


Fie ca vorbim despre o alergie generala, cu impact asupra organismului zi de zi, fie ca este vorba despre astenia de primavara, in principiu vorbim despre o problema care are consecinte si care ne va afecta, provocand o senzatie de disconfort.




Am inceput sa intampinam in sfarsit si frumoasa primavara. Natura a prins viata, pamantul incepe a-si arata o parte dintre bogatiile sale, noi incepem sa ne adaptam la noi conditii de viata si mediu.
Vremea frumoasa si calduroasa, sarbatorile si nu numai, au uneori un impact negativ. De aceea este necesar sa ii asiguram corpului surse de energie, vitamine si de ce nu o doza zilnica de suplimente alimentare ce nu vor face altceva decat sa sustina si sa ajute organismul.
Impreuna cu Vivat Familia incercam sa va indrumam si sa va oferim cele mai bune solutii la cele mai frecvente probleme ale organismului din aceasta perioada.

Alergiile


 Din punct de vedere medical nu a putut fi demonstrata o cauza concreta, fapt din care rezulta ca alergia este doar un raspuns al organismului la contactul acestuia cu diferite particule sau compusi.


Simptomele sunt intalnite imediat si desi par aparent banale, necesita  un remediu corespunzator. Nu cred ca exista o persoana care sa nu se fi confruntat cu o alergie.
Alegiile se manifesta prin: stranut, bubite, roseata, dificultati respiratorii etc.
Totodata alergiile pot fi de scurta durata (expunerea la praf), periodica (alergia la capsune, la polen etc) sau de lunga durata (apa).
Cert este ca acest lucru ne va inpiedica sa ne desfasuram diferite actiuni si intocmai de aceea trebuie sa cautam cele mai adecvate solutii pentru a rezolva aceast lucru.


Farmaciile independente Vivat dispun de remediile corespunzatoare tipului de afectiune pe care o detii si care actioneaza in cel mai scurt timp posibil. Poti opta fie pentru un vaccin antialergic fie la o metoda mai simpla utilizand medicamentatia corespunzatoare, la recomandarea medicului de familie sau a farmacistului. Vivat iti este alaturi! Ar fi pacat sa irosim timp pe o asa vreme frumoasa si sa nu ne bucuram de ea, nu-i asa?

Disfunctii temporale

Pe langa alergii ne mai confruntam si cu alte disfunctii care zi de zi se tot repeta si care ne scad capacitatea de functionare la limite optime. Vorbim in acest caz despre oboseala, despre disfunctiile sistemului imunitar ce ne expun la diferite afectiuni, organismul nemaiavand anticorpii necesari pentru a lupta impotriva agentilor externi, sau despre afectiunile sistemului osos si despre dantura.
Din punctul meu de vedere sunt o serie definitorii de factori se incetinesc desfasurarea activitatilor zilnice in limite normale.


La nivelul organismului pot aparea probleme de masticatie, scaderea capacitatii de gandire si concentrare, probleme in desfasurarea activitatii fizice, boli etc.
Inainte de a fi nevoiti sa consultam medicul este de recomandat sa facem demersurile necesare pentru a ne mentine si intretine sanatatea. Se spune ca preventia este mama tuturor lucrurilor ce nu ar trebui abordata dupa ce am suferit o problema grava ce a necesitat o interventie de lunga durata si costisitoare. Se recomanda consumul unei game largi de alimente bogate in proteine si fibre de origine animala si vegetala, mai ales consumul ridicat de fructe, legume si lichide ( apa, sucuri naturale).


Farmaciile Vivat ne vin in ajutor cu un supliment alimentar ce sustine desfasurarea activitatilor si intretinerea in limitele optime de functionare prin intermediul suplimentului Equilibra.

Alege sanatatea familiei tale impreuna cu farmaciile Vivat!

You May Also Like

0 comments