City break-uri la alegere

Pe Mariuca o cunosc inca din copilarie. Este o sotie iubitoare, munceste aproape tot timpul ca nici nu apuci sa o vezi cand mergi la ea in vizita. Eu m-am obisnuit insa ea nu s-a impacat inca cu ideea si viseaza la vacanta visurilor sale. 
Zilele astea a pus piciorul in prag si a decis: vrea o vacanta. Asadar indiferent de orice interventie, mai putin cele de natura medicala de care se spera ca nu va fi cazul, nimic nu-i va mai sta de data aceasta in cale. Si-a pus cativa banuti deoparte, deja a dat o cautare catre locurile de vis si a stabilit ca un mare potential au acele insule din Grecia. Apoi a trebuit dezbatut momentul magic al destinatiei Grecia: la alegere, caci locuri si monumente de vizitat sunt destule intr-o asa zona frumoasa, mediteraneana, cu brize calduroase dinspre mare si frumuseti lasate de la Dumnezeu. 
Ca sa-i fie mai usor s-a indreptat catre o agentie de renume, cu un profil larg de activitate si cu o experienta vasta in oferirea celor mai bune si complexe pachete pentru calatorii: Aerotravel. 
Cum iubeste marea, soarele, plaja si tot ceea ce include o vacanta adevarata, a ales insula Skiathos.



Pentru Mariuca se anunta a fi o escapada reusita si un sejur de vis datorita conditiilor de care aceasta poate beneficia la un pret extrem de mic, cu un raport calitativ in ceea ce privesc conditiile.
Ce te impiedica sa faci cunostinta cu Mariuca si sa va povestiti fata in fata experientele traite si de ce nu, motivul alegerii sale? Ce oportunitati si cu ce vei pleca acasa daca vei face o asemenea alegere? De ce Skiathos? De ce Aerotravel?

Insula Skiathos vine cu un peisaj superb, bogata in plaje si cu o priveliste de poveste. Daca temperaturile ridicate sunt preferatele tale aici este locul potrivit pentru tine si familia ta. Climatul favorizeaza dezvoltarea unor specii de animale si plante, terestre si acvatice, de o maiestrie superioara, care incanta vazul si auzul tuturor. Aici natura este prietena de pretutindeni. Este un loc pasnic, cu numeroase obiective turistice si zone foarte atractive pentru clipele de relaxare individuale si in grup dar si unul dintre cele mai preferate locuri pentru turisti. Insula Sakinthos este locul de unde n-ai mai dori sa pleci sau acolo unde ai dori sa te intorci inca din cea de-a doua secunda cand ai parasit destinatia. 
Pentru aceasta calatorie de vis la Aerotravel beneficiezi de preturi speciale, pentru a-ti satisface dorinta in conditii maxime de confort. Ai la alegere zona in care doresti sa te cazezi, locul care iti va fi camin pentru perioada vacantei, in functie de pozitia geografica si calitatile pe care doresti ca aceasta sa le indeplineasca. 




Spre exemplu vila Manos este situata la 6 km de oras si de plaja. Daca preferi o atmosfera mai palpitanta, alaturi de civilizatie si de oameni noi, in apropiere de centru, atunci aceasta locatie este perfecta pentru cazare. Transportul nu este o povara deoarece plecarile se fac cu avionul din una din cele trei zone disponibile: Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca. Pentru un sejur cu cazare la aceasta locatie beneficiezi de biletul de avion, transportul de la aeroport la hotel, 7 zile de cazare, masa inclusa si asistenta turistica locala plus parcare gratuita. 
Descopera si bucura-te de cea mai mare senzatie pe care ai putut sa o traiesti pana acum alegand Aerotravel drept prietenul tau la nevoie in alegerea vacantei perfecte, care iti ofera sentimentul sigurantei depline.

Comentarii

Postări populare