Joaca din copilarie la maturitate

by - marți, mai 19, 2015

Joaca la adult se manifesta doar prin mici remarci si conversatii. Pentru noi nu mai exte vremea de joaca ci a responsabilitatilor si a indatoririlor fata de casa si familie. Ne ocupam timpul doar cu prioritatiile si adeseori oferim atentia copiilor prin ceea ce isi doresc ei, prin jucariile care pot spune versiunea povestei lor de viata, emotiile, gandirea.
Totodata acest lucru, jucariile pe care ii fac ei fericiti influenteaza adeseori viitorul lor, modalitatea de gandirea si totodata ii modeleaza conturandu-le personalitatea in viitorii cetateni ai unei societati. Uneori bucuria trebuie presarata cu ceea ce este necesar si cu stimulentul care stie sa ne formeze copiii. Desi desenele animate si publicatiile media incurajeaza diferite aparitii care starnesc reactii in lant, totodata ei vor avea tendinte asemeni personajelor fictiv. Orice bun parinte nu va reusi si nici nu va incerca sa-i explice de existenta acelui personaj cosmetizat si realizat prin intermediul unui calculator deoarece nu va reusi nimic altceva decat sa ii spulbere sperantele, credintele si tot entuziasmul. Totodata copilul va deveni cel mai probabil afectat psihic, defensiv si frustrat ceea ce va creea doar defensive intre parinte si copil.
De aceea este bine sa ii oferim copilului sansa sa exploreze lucruri cat mai utile in formarea acestuia si sa mentinem un echilibru intre joaca si copilaria ce o traieste din plin la varstele cele mai fragede.

Tu insa cum te mai joci cu copilul tau? Kinetic Sand iti spune ceva?

Am realizat recent o frumoasa colaborare despre care doar acum am avut timp sa v-o destainui.

Ce este Kinetic Sand, la ce ajuta, recomandare de varsta, utilizari, toate vi le voi impartasi astazi.
Kinetic Sand este un compus nisipos, cu un continut de 98 % nisip si careeste destinat tuturor categoriilor de varsta exceptand cei sub 3 ani, cunoscut si sub denumirea de nisip kinetic.
In cazul copiilor este ideal il joaca acestora stimuland formarea lor si creativitatea. Pana si si adultii se bucura de efectele sale. Nisipul kinetic lupta impotriva stresului, nu se lipeste de piele, se modeleaza cu usurinta datorita compozitiei. In plus, odata desfacut ambalajul acesta isi mareste volumul si poate fi amplasat intr-un vas la temperatura camerei. Nu este recomandat insa contactul acestuia cu apa sau la temperaturi rdicate si zone cu o umiditate extrem de ridicata. Totodata acesta nu face mizerie avand capacitatea de a se modela si de a-si uni particulele.


Cand am primit coletul toti colegii mei de la facultate au sarit pe mine cu mic si mare. Cand am desfacut produsul cu totii mau intrebat: - Ce e asta? Nisip de pisica? (ha ha).
Le-am explicat ca in niciun caz acest produs nu este destinat unor astfel de operatii ci doar pentru lucrurile mentionate. Totodata am fost surprinsa ca colegii vor si ei sa ne jucam impreuna cu acesta si sa ii destam abilitatile inovatoare. Le-am oferit si lor la joaca, de la tineri la actuali parinti. S-au bucurat eniorm si sun4 entuziasmati sa achizitioneze si ei asa ceva.

Il gasesti la Kinetic Sand in cantitate de 2,5 sau 5 kilograme, in functie de preferinte. Poti sa-ti reamintesti si tu de copilarie impreuna cu cei din jur si sa te energizezi cu acest produs.
Iata si cateva dintre modelele pe care am reusit sa le surprind in timpul pauzelor:



Totodata sunt puse la bataie 3 cutii de nisip kinetic a cate 2,5 kg in primul concurs derulat de pagina unde gasiti si produsul spre achizitie. Poftiti de participati! Aveti doar de castigat!


You May Also Like

0 comments