Schimbarile bune incep cu noi insine

Domnii sunt cei mai calmi atunci cand vine vorba de o schimbare. Mana mesterului frizer isi intra cu usurinta in podoaba capilara si actioneaza ca la carte, se schimba garderoba si/sau parfumul. Cu domnitele insa este o poveste ceva mai intortocheata deoarece noile tendinte si schimbarea sunt elemente definitorii de la o perioada la alta.
O garderoba noua sau un nou machiaj parca nu influenteaza suficient asa ca apelam la partea cea mai vizibila si probabil cea mai "chinuita" : podoaba capilara. Desigur, ce femeie ai auzit vreodata sa fie multumita cu ceea ce are sau macar cu jumatati de masura? Iti pot spune din experienta proprie si cu siguranta multi imi pot confirma acest lucru. Schimbarile de practica capilara sunt cele mai fregvente succese sau adevarate erori si orori. Frizura pe care o alegem in ton cu trasaturile fetei si culoarea tenului spune o poveste despre fiecare in parte. Dar desigur, daca alegem sa iesim din monotonia unui par lung spre exemplu, sau sa ii schimbam forma, de ce nu ar merge si o alta culoare?
De cele mai multe ori insa vizita la coafor este imposibila din diferite motive, fie financiare fie lipsa de timp. Si totusi odata aprinsa scanteia greu o mai poti stinge si printre care gasim alternative pentru a duce la bun sfarsit dorintele.
Daca tot alegem sa schimbam culoarea parului sfatul meu ar fi ca pe cat culoarea este mai drastica pe atat ar trebui sa apelam la mana unui specialist. Daca insa suntem convinsi din toate punctele de vedere ca asta dorim, ca este o alegere potrivita pentru noi si care reflecta intru tocmai personalitatea noastra, atunci vom face acest pas si de acasa cu un mic ajutor dibaci sau de ce nu, chiar cu ajutorul propriilor noastre maini.


Cea mai buna alegere


Evident ca dincolo de toate conteaza marca vopselei si continutul acesteia. Ne intereseaza dincolo de toate o podoaba capilara sanatoasa, un mar stralucitor cu o nuanta profunda, de durata, care sa nu ne faca probleme. Aici apare in ajutor o vopsea de par care poate da viata, naturalete si sanatate podoabei tale capilare. Alege calitatea exprimata de o vopsea fara amoniac, care nu iti ataca "brutal" firul de par, degradandu-ti intr-un timp alert podoaba capilara. 



In topurile celei mai cautate se afla acea vopsea Wella Koleston Perfect, Wellsa fiind un pioner inca de la inceputurile acestor creatii. Aceasta formula vine cu o gama bogata, de 22 de nuante cu arome florale. Molecula ME+ ofera intensitatea dorita, culoarea perfecta si mentine echilibrul ideal intre frumusete si sanatate, astfel ca intregul proces de colorare nu a fost nicand mai placut chiar si de acasa.



Alege calitatea si garantia unei schimbari cu un randament de satisfactie alaturi de Allbeauty.ro , magazinul frumusetii tale cu echilibrul perfect intre dorinta, placere si sanatate. La Allbeauty gasesti intreaga gama de cosmetice profesionale de care ai nevoie.  Tu pe care din ele le vei incerca?

Comentarii

Postări populare