Hai sa-ti spun cum sta treaba cu picioarele frumoase!

by - miercuri, iunie 24, 2015

Isi etala cu mandrie picioarele pe sezlongul de la piscina, cu coltul palariei asezat de vant, pletele mangaiate de soare, in timp ce se rasfata la un cocktail de vara, rasfoind o revista de beauty. Costumul de baie se aseza perfect pe formele sale. Era a patra saptamana de cand practica fitness, nu doar pentru a slabi de kilogramele inestetice, ci pentru a-si creea formele la care a visat. 

Antreanoarea era o sursa buna de motivatie, lucra in domeniu de mai bine de noua ani si stia ca orice vis poate fi indeplinit cu putina munca. 



Noaptea, alesul vietii sale o complimenta prin soapte in pragul somnului, trecand cu mana prin parul moale, parca desprins din povesti, ce adesea era confundat cu un material din casmir.
O minune nu dureaza o vesnicie, iar frumusetea este cea pe care o intretinem de-a lungul timpului si care cere multa implicare, dupa caz. Metode de mentinere sunt o multime, solutia perfecta o aleg doar cativa.
Incepuse dupa ceva vreme sa-si faca griji, sa devina complexata. Timpul parea un prieten groaznic, nu mai tinea deloc pasul cu el. Corpul se etala acum prin fire nedorite de par, care o afectau estetic si psihic. Pielea catifelata, sedintele la un salon profesionist, banii si timpul necesar unor proceduri de infrumusetare erau tot mai limitate. Intr-una din vizitele mele la salon, mi-am permis sa-i intru-n vorba. Parca zambetul ei statea agatat de o speranta, de speranta unei minuni, cu ajutorul careia, acea vizita nu avea sa fie ultima la salon. Epilatul este o problema intens dezbatuta in viata cotidiana caci insusi acest mic aspect aparent nesemnificativ poate deveni declansatorul unei stari fizice si psihice demoralizatoare.


Am intrebat-o de lama de ras. A carnit din nas si a spus ca nu i se pare atat de eficient si trebuie sa piarda mult timp de care are neaparata nevoie. Am intrebat-o de epilatoarele traditionala si de epilarea cu ceara. Mi-a raspuns acelas lucru si inca un cuvant in plus: durere. Stiu cum e, sunt la randul meu o doamna care stie ca frumusetea necesita sacrificii, desi nici unii domni nu fac exceptie de la regula, unii fiind foarte interesati de acest aspect.
Ultimul lucru pe care am indraznit sa o intreb, a fost legat de faptul cum i se pare ideea de epilare definitiva. M-a privit incantata, nu a mai scritat niciun gest. 
-Dar de epilare definitiva acasa? Se uita lung la doamna ce abia ii terminase de facut picioarele, a terminat sesiunea de infrumusetare, s-a dat jos de pe masuta si vine alaturi de mine:
-Spuneai ceva de o epilare definitiva? Cunosti un remediu eficent?
I-am propus sa ne vedem sambata dupa ce termin cu lucrul la cafenea si a fost incantata. M-am gandit ca aceasta este o ocazie numai buna de a face un cadou care sa aduca fericire si multe zambete pe chipul unui om cu atata putere si energie. Si uneori cadourile nu se rezuma doar la lucruri de valoare ci si la idei, sfaturi, pe care un om le poate utiliza pentru propriul confort.
I-am povestit de un adevarat succes : aparat epilare definitiva. Nu mai auzise sau nu prea baga de seama caci odinioara rasfatul era la ordinea zilei. 



 Avanatajele unui astfel de aparat sunt acelea ca beneficiezi de rezultate profesionale de la tine de acasa, fara a pierde timp si bani, fara a face drumuri inutile, ganduri, griji sau probleme. De ce sa renunti la plaja pe vremea asta calduroasa? De ce sa nu ii arati lumii calitatile frumoase cu care natura te-a inzestrat? Si i-am explicat ca ecest lucru este posibil la orice varsta, cu minim de efort. 
Aparatele de epilare definitiva indeparteaza firele de par din zonele nedorite, lasand pielea catifelata ca de bebelus, este usor de folosit, se incarca la priza, poate fi utilizat pe orice zona. In plus, durerea este ceva de domeniul trecutului, fiind foarte atent cu pielea ta, iar in maxim 24 de luni vei ramane doar cu amintirile legate de parul nedorit. 
Orice clipa e frumoasa! Alege sa te bucuri de ea in felul tau si nu uita ca secretele frumusetii ti se ivesc la orice pas. Tu trebuie doar sa le aplici! Foloseste cu incredere unul din produsele gamei de epilare definitiva de la Total Pro Beauty, expertii profesionisti in frumusetea ta zilnica!

You May Also Like

0 comments