La multi ani, Rangali!

by - joi, iunie 11, 2015

Frumos este timpul care trece alene ciocanind amintirile si bucuriile in amintirea ta. Astazi ne amintim impreuna de prima zi in care am pasit pe taramul celor de la actualul Rangali si totodata sarbatorim cei 6 ani de existenta si frumusete. La multi ani!


Nicand nu ai fost mai frumoasa! Si sub constientul tau stie asta. Ce conteaza ca ai 20 sau 50 de ani? Suntem flori ale calor petale se ofilesc cu greu sau se pastreaza asemeni trandafirilor ce cad intr-un somn adanc in apa dulce. Nimeni nu iti poate pune frumusetea la indoiala, pentru ca tu, dragul meu cititor, te-ai innascut inzestrat de la mama natura cu naturaletea, frumusetea si sensibilitatea unui om bland si calm, un om ambitios si cu vorbe de aur. Fiecare detine o caracteristica a frumusetii. Cat despre aspectul fizic, tu esti cel care isi pune amprenta, care mentine parfumul si petalele persoanei care te defineste.

Nu vei face o minune daca vei da fuga la primul magazin de la colt achizitionand produse ieftine care sa-ti cosmetizeze aspectul si nici daca te vei resemna cu produsele si interventiile intens mediatizate. Tot natura iti va zambi la nevoie si te va invalui in prospetime, sanatate si delicatete in fiecare moment al zilei. Asta pentru ca esti special si pentru ca natura ne inzestreaza si tot rin ea crestem de-a lungul vietii, a anotimpurilor, a varstei.



Sub sloganul  Be naturally beautiful te invit sa te invalui in frumusetea ta zilnica si sa te bucuri in acelas timp de sanatatea trupului tau. Alege o frumusete naturala, care te defineste pe tine insuti, nu o masca ce ramane doar un chilipir a reflexiei in oglinda.
Organic Baby sau Rangali, cum te invita sa il cunosti si acum, a ramas acelas colt cu produse special create pentru ingrijirea ta, a copilului sau a tanarului adolescent din preajma ta. In acest colt lucreaza doar natura, doar ceea ce este mai bun pentru tine si familia ta, in tot ceea ce inseamna bio si cosmetice naturale.


Noul Rangali este importator si distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele se livreaza dor-in-door prin curier, in toata Europa si sunt la pret de importator.

Sarbatoreste si tu frumusetea si naturaletea cu Rangali!

You May Also Like

0 comments