La ce te gandesti cand vine vorba de tehnologie?

by - joi, iulie 09, 2015

Gadgeturile fac parte din viata noastra din ce in ce mai intens in ultima vreme. Cand auzi de gadget la ce te mai gandesti? Ai nevoie de un calculator nou? Sau ti se pare mai interesanta o tableta? Dar cu siguranta cu ai mai avut pe maini un telefon cu insusiri de exceptie!
Cand vine vorba despre un gadget destept sau mai bine zis un telefon de exceptie, smartphone-urile par cea mai inteleapta alegerile. 
 Allview este o companie romaneasca ce contribuie la dezvoltarea tehnologiilor pe piata nationala si internationala de IT si comunicatii.
De ce nu am alege drept gadget favorit un produs marca Allview?
Produsele reprezentate pe piata interna sunt una dintre cele mai bune aparitii raportandu-ne la calitate si pret. Fie ca vorbim despre un produs functional pentru o persoana de afaceri sau pentru cei pasionati de divertisment, Allview iti pune la dispozitie o gama completa pentru satisfacerea dorintelor tale.
Momentele cele mai importante pot fi captivate cu o rezolutie HD astfel incat nici cele mai mici detalii sa nu-ti lipseasca si sa poti petrece clipe indelungate povestind despre vacante si alte lucruri marunte care te-au impresionat recent. De asemenea poti purta oricand si oriunde cele mai importante si folositoare documente, o accesare mai usoara si facila pentru toti.
De ce sa ne fie gandul doar la produsele de pe piata externa? Visul si implicarea unor romani arata cat de apreciata a fost aceasta initiativa incepand cu 2002 cand a fost infiintata compania VISUAL FAN, urmand ca in 2004 electronicele si telefoanele moile sa fie comercializate sub marca proprie cunoscuta de toti.
In 2010 a pornit si initiativa crearii primei tablete de pe piata romaneasca care s-a dovedit a fi o realizare de succes si un inceput al succesului la nivelul celor 14 piete internationale. Cei de la Allview se lauda chiar si cu o diploma de excelenta datorata produselor si serviciilor oferite. In plus orice client beneficiaza de asistenta prin email, telefon, produsele avand si o garantie de 3 ani pe care la cerere poate fi prelungita, orice neplacere sau defect urmand a fi rezolvata in mod gratuit.




Din gama noilor tehnologii aparute cateva mi-au starnit aparte interesul precum noul X2 Extreme. Vine la pachet cu un design senzational, extrem de subtire si atractiv. Noua versiune de Androit Lollipop ne ofera sansa de a ne bucura si de a testa noi aplicatii si senzatii. Nici camera nu este mai prejos, fiind obisnuiti cu cele mai bune rezolutii, acest telefon vine cu o camera de 24 MP, ceva nemaintalnit pana acum. Avem si spatiu suficient de rulare si stocare, respectiv 3GB ram si memorie flash 64 Gb. Si desigur atractia principala pe care o am in primul rand este ecranul de 6'' si grosimea foarte subtire. Eu cred ca va fi foarte bine apreciat de utilizatori si va fi chiar o posibila confruntare intre Samsung S6 si acesta. Momentan este disponibil doar la precomanda la un pret destul de rezonabil avand in vedere noile facilitati.

Tu ce parere ai despre gadgeturile Alview? 


You May Also Like

0 comments