Minuni in sticlute mici

by - marți, iulie 07, 2015

Desi am cam intarziat cu articolul asta si pe aceasta cale imi cer mii de scuze. Acest articol va aduce in atentie beneficiile unei solutii aflate intr-o sticluta mica si dupa cum titlul o spune, astazi va voi vorbi despre efectele unei sticlute care poate face adevarate minuni.


Am inceput de ceva vreme o colaborare alaturi de Gloves in a Bottle Romania. Am primit acea lotiune pe care am testato si pe care inca o folosesc cu multa placere. Mainile mele sunt in stare perfecta!
Al doilea produs pe care l-am primit a fost uleiul din arbore de ceai 100% pur din partea Thursday Plantation Romania.



Am primit uleiul si foarte curioasa cum sunt de fel, mam apucat de testat. Dat fiind ca cele mai suparatoare probleme ale mele sunt dantura si acneea, acesta a fost primul pas cu care am pornit.
Am aplicat pe rani uleiul timp de vreo cateva zile. Mi-a placut la nebunie faptul ca deci sunt putin cam crua cu ele si-mi provoc adevarate rani, dupa aplicare nu mi se mai forma acea coaja groasa si urata care ma "tenteaza" sa le jupesc si care totodata ofera un aspect inestetic si totodata greu de acoperit. In doua zile am reusit sa-mi tratez 50% din vizibilitatea si din problemele care acestea mi el creeaza.
Apoi l-am mai folosit pentru durerile dentare pe care le am in ultima vreme si cariile pe care abia astept sa le tratez asa cum se cuvine. Am adaugat cateva picaturi conform instructiunilor in apa dupa care am clatit gura de doua ori pe zi.
Durerile dentare sau diminuat, in cele mai rele cazuri in care durerea imi era cel mai rau dusman, a reusit sa ma salveze de la chin.


Durerile de picioare si bataturile nu ma ocolesc nici pe departe. Si acelasi lucruri sunt valabile si pentru colega mea de camera pe care l-am testat cea mai mare perioada din timp. Talpile ne faceau mari probleme, dureri insuportabile, nopti cu greu dormite si drumuri duse la capat cu greu.
Am inceput o perioada prin a ne face masaj: Ea avea ceva mai multe drumuri de facut decat mine. Cateva zile la rand i-am aplicat ulei din arbore de ceai pe bataturi, realizanddu-i in acelas timp un masaj usor. Noptile ei deveneau din ce in ce mai delicate, intra cu usurinta in maxim 15-20 minute in taramul viselor. Nu auzeai decat acele zeci de multumiri induiosatoare cand stingeam lumina, iar ea punea capul fericita pe perna. Si o perioada de timp talpile ii erau mai catifelate si nu o mai suparau asa tare.
Eu l-am aplicat pe bataturi si besici, acesta ajutandu-ma sa le tratez intr-un timp cat mai scurt.
In plus uleiul are o mireasma usoara de plante.
O alta incercare a fost asupra podoabei capilare impotriva matretii si a parului deteriorat. Daca odinioara parul imi era ca zapada, acum nici vorba sa ma mai deranjeze acest aspect. Folosesc o data pe saptamana cateva picaturi adaugata in cantitatea de sampon pe care o folosesc. Odinioara pe langa matreata parul se ingrasa foarte usor, avea tenta uleioasa si se electriza. Eram nevoita in permanenta sa folosesc un ulei sau o solutie speciala de par. Acum nu mai e cazul! Daca vreau sa utilizez produse dupa spalare o fac, daca nu, nu. In sfarsit am scapat de aceasta problema!
Prin urmare sunt extrem de multumita de produsele primite pana acum esi corpul meu necesita o perioada mai lunga de utilizare a unora. Abia astept sa va efectele noilor produse!
Tu ai incercat Tea Tree Oil? Cum ti s-a parut?

You May Also Like

0 comments