Miscare intr-o zi cu si fara soare

Suna...

M-am dat jos in pat de vreo zece ori pana acum. Telefonul era la incarcat, evident, doar am stat ieri toata ziua pe facebook si pe yahoo. Cred ca ar fi cazul sa ma trezesc...
Deschid ochii timid. Zilnic as vrea sa continui acel domn dulce si sa ma pierd in acele vise frumoase. Stiu ca-i imposibil asa ca imi adun fortele si ma pregatesc sa transpir. Orice inceput de zi incepe cu miscare, treptat, de la cei mai mici pasi catre toaleta, cateva minute acordate igienei zilnice, timp in care ma spal pe fata si pe dinti.
Astept din rasputeri sa se faca cafeaua aia singura, dar nu vrea, asa ca o pregatesc eu ca la carte, asa cum imi place: dulce si foarte spumoasa la suprafata. Dupa ce e gata, cat timp se mai raceste putin, merg sa-mi iau telefonul de pe perna si sa-mi verific noutatile de pe internet. Parca-ti suna cunoscut, nu-i asa?

Iar?

Stiam ca aseara am cumparat tigari. Nu din nou! Trebuie sa ma las de viciul asta... Ce pot face? O sa merg evident sa-mi cumpar un pachet. E 6 dimineata, noroc ca-i magazinul ala non-stop la vreo 10 minute de mers.
Vai! Iar am trezit-o pe Daizy. Credeam ca am reusit sa fiu mai gentila dar se pare ca nu am de ales, trebuie sa o duc si pe ea afara sa-si faca treburile. Daizy e ctelusa mea scumpa. As face orice pentru ea, dar nu ma indur sa o trezesc cand vad ce frumos doarme in culcusul ei.
Hai sa o duc afara si o sa-mi iau tigari pe urma, o sa ma intorc acasa si o sa-mi termin cafeaua. Poate Diana a uitat de apelul de la 7 jumatate... Ia sa vad ce mai e nou pe Facebook!

Ce bine e acasa!

Daizy e foarte fericita! Se bucura de micul dejun in timp ce eu termin cafeaua asa cum se cuvine.
Dring, dring! Sa raspund oare? Evident! Nu mi-ar m-ai vorbi Diana cel putin o luna daca i-as face una ca asta. Ca de obicei imi spune ca ea a pornit de acasa, sa ma pregatesc si sa merg la sedinta de alergat. De cateva luni mergem in parc dimineata si alergam cel putin jumatate de ora. Acest lucru ne binedispune si ne da energie pentru tot restul zilei.

Pregatiri

Am alergat destul pe azi! E 8 si un sfert. Trebuie sa ajunga mama iar eu trebuie sa fiu la 9 la munca. Ma schimb repede sa nu intarzii. Sefului ii place ca personalul sa fie punctual. Este foarte sever si totodata apreciaza oamenii seriosi care isi fac treaba ca la carte.

Sa incepem!

Am ajuns intr-un final. Ce trafic a fost astazi! La trecerile de pietoni am prins toate semafoarele pe rosu, nimic deosebit de altfel. Si de acum incepem sa invartim dosarele de la un birou la altul, de la un sector la altul. In aceasta perioada a anului e ceva mai mult de munca asadar pe langa toate drumurile din firma trebuie sa ma vad si cu cativa clienti si de obicei fiecare coleg e in deplasare cu cate ceva si nu au cum sa ma duca cu masina. Voi merge pe jos. Face picioarele frumoase.
Asa va fi pana la ora 17 dar am inceput sa ma obisnuiesc cu asta.

In drum spre casa

Parca as manca ceva dulce! Si cred ca nu mai am paine. Cu siguranta mama a fost foarte ocupata! O sa merg pana la magazin si in drum spre casa cred ca o sa intru si in magazinul ala de la doua strazi departare. Vazusem o rochie draguta, trebuie s-o cumpar!

Si cand ajung...

Ce lunga a fost si ziua de azi! Iar era suparat seful, iar ne-a trimis in deplasari!
Mama: - Draga mea, asa e in fiecare zi! Asta zici mereu, dar cine merge la shopping zilnic? Cine isi permite iesiri aproape zi de zi si cine are un corp de invidiat? Vezi ca ti-am pregatit ceva bun de mancare. Sa te uiti in cuptor!
Eu: - Da...Multumesc mama!
Mama: - Puiule, sa nu uiti ca la 20 trebuie sa te vezi cu Gina la fitness! A devenit foarte incantata de idee si nu-i vine sa creada ce senzatie minunata poate avea dupa ora de antrenament.
Eu: - Da...

Iti dai seama ca dupa o zi si o dupa-amiaza atat de activa e cam greu sa inchei la fel. Insa stiu cat de bine ma simt si cata energie pot sa acumulez. Dupa fitness o sa ma apuc de scris articolele alea. Cu siguranta cititorii sunt nerabdatori sa vada ce am mai descoperit astazi si ce experiente noi am mai trait, asta dupa ce mai pierd cateva ore la telefon vorbind pe internet sau prin mesaje.

Dupa fitness

Gata! Am ajuns acasa si nu mai plec nicaieri. Ma duc la dus! Peste jumatate de ora revin si imi redactez articolele. Am doar doua, trei, pana la ora 23 cred ca le termin. Trebuie sa o mai duc si pe Daizy afara. Numai azi nu e maine si pentru ea este esential ca lucrurile sa fie facute la timpul lor. De aceea adeseori ma ajuta si mama, de obicei lunea si vinerea, in rest mai am un mic dejun de preparat si o cina seara cand ajung.
In plus nu uit niciodata sa iau mesele la orele potrivite, in cantitatile corespunzatoare si nu imi lipsesc zilnic fructele si legumele proaspete achizitionate de la piata sau de la aprozar. Acele 15 minute cat dureaza drumul, inseamna foarte mult pentru sanatatea mea. Seara daca mai servesc ceva este un fresh sau un fruct proaspat.

Nu-mi vine sa cred!

Chiar se termina deodorantul? Se pare ca da. Nici-o problema, maine merg sa-mi iau altul! Am auzit ca Rexona a scos o noua gama de deodorante antiperspirante cu formula patentata Motion Sense. Sunt acel gen de persoana ghinionista care transpira brusc si dupa ce a iesit de la dus. Va imaginati cum este cand am alte activitati.

Noua formula mentine prospetimea o perioada mai indelungata astfel incat la orice miscare microcapsulele se sparg ajutandu-ne sa ne desfasuram activitatile care ne fac placere. Rexona este primul antiperspirant din lume cu aceasta tehnologie ce aisgura o protectie eficienta. Pana acum am fost multumita de produsele Rexona, trebuie sa incerc si aceasta noua aparitie!
O sa-mi notez pe un biletel si o sa-l pun pe frigider ca sa nu uit. De obicei port deodorantul cu mine peste tot.

Daca tot esti aici, poate ma indrumi si ce produs Rexona sa aleg:
  • spray, stick sau roll-on?
  • Rexona Motion Sense Cotton, Oxygen, Aloe Vera, Invisible sau altul?

Este cam tarziu acum. Nici n-am bagat de seama cand a trecut timpul. Ma duc in tara viselor acum si astept sa (nu) transpir maine din rasputeri, asa cum sunt obisnuita. Intre timp, as fi tare curioasa cata miscare faci tu pe zi si cum iti mentii prospetimea.

Comentarii

Postări populare