Nebunie in popor, au plecat cu banii lor!

by - sâmbătă, iulie 18, 2015

S-a intamplat odata, ca daca nu s-ar fi intamplat nu v-as mai fi povestit nici eu, ca mandrele si flacaii sa isi schimbe rutina zilnica. In sat era din ce in ce mai putina agitatie, asta la inceput. Banuiesc ca stii de linistea dinaintea furtunii. Din aproape o lucida saracie, oamenii pareau a avea din ce in ce mai multe fonduri. Tot mai multe persoane se adunau in magazine, traficul pe internet tot mai greoi, magazinele online tot mai pline de comenzi. 
Si ascunsa intr-o cabanuta in adancul muntilor, vrajitoarea cea malefica era de-a dreptul speriata. Oamenii nu mai erau incantati de ideea vrajilor aducatoare de bogatii, fetele nu mai cumparau potiunile care sa le aduca casnicii cu flacaii din alta clasa sociala. Toata misiunea si munca ei de-o viata incepea a fi data uitarii.
Ingrijorata si pornita spre a gasi faptasul, a decis sa porneasca la drum deghizata. A inceput prin localurile din zonele laturalnice, incercand sa convinga oamenii si sa-i prinda in capcana ei, insa fara nici-o sansa. 
Nici in sat nu a avut prea mare succes. Cine o fi vinovatul? Oare o alta vrajitoare? Habar n-avea ce i-a pus destinul la cale!
Aparitia unui magazin online care aducea beneficii pentru toti a ingrozit-o! SOLE luxury boutique era asa zisul vinovat si cum nu-ti poti invinge dusmanul decat daca te faci prieten cu el, a decis sa ia parte la activitatea lor, timp in care sa gaseasca un plan malefic pentru a-si redobandi succesul.




A aflat cum intregul popor poate castiga bani promovand SOLE in Profitshare. Acest magazin, SOLE, ofera clientilor o gama larga de produse de lux la preturi irezistibile : parfumuri, cosmetice, accesorii, etc. A mai aflat si ca:


  • SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness).
  • Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri.
Totodata devenind afiliati si promovand produsele, oamenii castigau bani din vanzari cat sa-si permita orice lucru isi doreau, acestia avand sansa de a realiza venitul necesar pentru a se bucura de produsele de lux la care visau, de vacantele si momentele magice ale vietii. 
Sa-si bage unghia in gat cand a aflat toate aceste lucruri, cand si-a dat seama ce usor poti face un venit suplimentar cu un minim de efort si de care sa se bucure fiecare asa cum doreste!

S-a gandit sa ofere si ea 10% reducere la potiuni, insa SOLE detine branduri recunoscute precum: Gucci, Calvin Klein, Guess, Hugo Boss etc. Potiunile ei cu coada soricelului oricum s-ar fi dat in vileag. Lumea era prea plictisita de minciunile sale incat sa renunte la castigurile deja obtinute. Si nici toate discounturile si promotiile nu ar fi putut concura cu cele de la SOLE. 

 A descoperit pana la urma ca fericirea nu se exprima in potiuni si nici veniturile suplimentare in vraji. O activitate simpla si usoara, destinata atat celor cu experienta cat si fara, poate deveni cea mai buna alegere chiar si pentru o vrajitoare malefica, sceptica.
In plus, orice afiliat care se inscrie pana pe 18 iulie si are minim un comision aprobat poate fi castigatorul unui Apple Watch. Nu uita, cu cat te implici mai mult cu atat realizezi castiguri mai mari!


Castiga si tu promovand SOLE prin Profitshare, ia-le banii si indeplineste-ti visurile! Programeaza-ti distractia cu banii lor!

You May Also Like

2 comments

  1. Felicitari! Doresc sa te intreb ceva, daca desigur, esti de acord, sa-mi spui.
    Poti face comanda prin intermediul link-ului meu de afiliat? Adica prin profitshare, nu pierzi nimic, decat ca castig un comision care va fi donat unui ONG local, care se ocupa de ingrijirea cainilor comunali, comisionul tau ne va ajuta foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Camelia si bine te-am gasit. Din pacate comanda a fost deja plasata zilele trecute si mi-a si ajuns. Mi-ar fi placut sa ajut. Poate data viitoare :*

      Ștergere