"Povestea celor 8 lupi"

by - sâmbătă, iulie 18, 2015

Iata domn'le ca povestea s-a modernizat, iezii s-au transformat in lupi si e de vina numai mama lor ca a fost ea vagaboanta si ca nu a stiut sa-si creasca copiii. Ba mai mult, pentru faptul ca iezisorii dragi si scumpi au facut belele si ca au fost mancati, e vina lor: cine i-a pus sa stea de vorba cu lupul deghizat in batranica si sa-i ofere o mana de ajutor? Si asa mai departe...
Povestea poate continua la nesfarsit: de vina sunt gainile ca au iesit in fata portii sa ciuguleasca si le-a mancat vulpea, de vina sunt copii ca merg la scoala si sunt nevoiti sa faca naveta, de vina suntem noi ca ne nastem fete, de vina copiii ca sunt violati si omorati si lista poate continua.
Cu siguranta ati auzit de cei 8 "feti frumosi" de la Vaslui care au violat-o si batjocorit-o pe "vipera" aia de copila. Mama da ce s-a mai bucurat intregul sat! Ca ea cica e un drac, o rusine, o vagaboanta. Si pe buna "dreptate" "stimata populatie" si al 8-lea fat frumos, judecatorul, dau vine pe "vipera" aia ca doar ea e vinovata de tot. Tot ce i s-a intamplat a fost "placere" domn'le, a fost "binecuvantare". Nu am cum sa o zic pe un ton normal si voi merge pe cel ironic, pentru ca DA, ma revolta sa vad atata prostie, atata nesimtire si asa oameni batuti in cap, prosti, inapti, care nu au ce sa caute intr-o societate civilizata si umana.
Tupeul celor 7 mizerabili care si-au batut joc de biata fata este EXACT la fel cu cel al judecatorului si al localnicilor.

Mamaie si mosnegime, ce ti-ar mai fi placut tie sa fii violata si obligata sa faci orgii cu forta, nu-i asa? Bat la pariu ca tu te-ai fi plans ca nu te-ar fi silit mai tare, ai fi depus plangere la politie ca nu te-au violat cum trebuie! Si tu domnule judecator, hai, iesi in multime, toti cu fruntea sus, ca doar nu ai facut nimic rau! Ai aratat doar ca vilul si crima, care is pe aceeasi lungime de unda aproape, is chestii normale, chestii care merita "incurajate", nu-i asa? Ca doar betii baieti sunt cica "amchetati" in stare de libertate. Frumoasa cafeaua aia trantita in ochi dimineata, nu? Si buzunaru ala plin de bani in timp ce tu stai ca nesimtitul efectiv (daca te simti, probabil ca constiinta ta stie de ce) in timp ce cine stie cate lucru de genul acesta se mai intampla acolo la tine si cati delicventi se mai afla in stare de libertate. Umila imi e insa curiozitatea? Tu ai familie? Ai scoala? Cunosti diferenta dintre dreptate si lucruri ilegale? Pentru ca eu personal sunt la fel de intrigata de ceea ce au facut salbaticii aia cat si de reactia ta si a "supusilor" tai. Stai linistit, nu ai aratat decat pentru a mia oara ca Romania este o tara frumoasa, datorita oamenilor ca tine si ca violatorii aia, ca e timpul ca violatorii si criminalii sa iasa la lumina si sa-si reia activitatile cu care au fost "inzestrati". Gresesc cumva? Trezeste-te! Explica-te! Locuitori, aparati-va pe voi si "mantuitorul vostru"! Cu curaj! N-o sa va pronunt numele! Daca sunteti in trecere pe aici, sa stiti ca eu nu va fac vedete pe pagina mea unde muncesc pentru fiecare rand scris si depun timp si munca.

Mai fata draga...
Nu zic astea pentru ca si eu la randul meu apartin sexului feminin. Ma consider mult mai demna si am ONOARE si OMENIE si sunt MANDRA sa zic asta fata de mine in situatia de fata. Nu sunt narcisista dar cand vad prostia lor si a multora astfel de oameni prind curaj. Paremise mie, ca probabil s-au invartit niste socoteli intre judecator si derbedei (gen hotii si bardistii): mita doar rezolva totul. Oare ce s-ar intampla daca s-ar napusti putin asupra lui sau a familiei sale si i-ar arata ce "placeri" ai simtit tu? Sufletul meu de OM nu ma tine sa doresc asa ceva nimanui pentru ca desi nu as putea trai asa, cred ca as putea oarecum sa imi fac un scenariu despre cele traite.
NU tu, asa cum zic "inteleptii si inteleptele" alea de varsta a 3-a ca esti de vina, NU TU ar trebui sa-ti pleci capul, pentru ca nu esti tu vinovata ca te-ai nascut fata, sau ca trebuia sa faci naveta, sau pentru ca ai  crezut ca un asa zis "prieten" te va duce acasa mai repede si in siguranta. NU! Nu ai tu vina pentru toate aceste lucruri oribile.
E TERIFIANT situatia in care s-a ajuns, oamenii in ce hal sunt! Cei care trebuie sa plece capul sunt cei care judeca, care nu se pun in locul tau, care daca li s-ar intampla aceleasi lucruri in familie li s-ar schimba total parerile. Dar stii ce? Asa au fost crescuti! Asta-i proasta lor crestere, anturajul si studiile superioare. Asta au facut din ei si in asta s-au transformat! Asta arata la randul lor cat de buni parinti sunt si cat de crestini!
Dumnezeu este sus! Ai incredere in asta! Nu-ti va fi usor de acum inainte, sunt sigura! Te rog doar sa te faci bine si sa ridici capul sus, sa lupti ca toti cei 8, inclusiv judecatorul care a luat aceste decizii dubioase, cum nu s-a mai auzit peste popoarele lumii, sa fie judecati ca atare. Lupta-te pana in panzele albe caci noi comunitatea bloggerilor si bunul Dumnezeu iti va fi alaturi! Nu te lasa macinata de ura, de razbunare, asa cum ar si dori poporul, asa cum vor incerca sa te modeleze toate aceste invinuiri si atitudinea lor. TU, esti puternica si situatia ta ar trebui sa atraga un semn de alarma si oamenilor sa le vina mintea la cap si sa spuna NU la astfel de lucruri. Lupta! Gaseste curajul prin toata aceasta nenorocire care s-a napustit asupra ta sa-ti creezi un viitor mai bun si sa ramai cu inima inocenta, sa arati lumii ce inseamna dreptatea si de ce nu, sa ajungi un om maret care sa lupte impotriva situatiilor de genul acesta si sa poti creea o comunitate frumoasa care sa lupte si sa-i arate cu degetul pe astfel de oameni corupti.
Daca mai sunt oameni corecti in tara asta, atunci va rog sa aveti grija cum va creste-ti copii, ce-i invatati si daca mai stiti ce e ala crestinism si frica de Dumnezeu, daca sunteti cu adevarat dornici si insetati de dreptate, spuneti o data pentru totdeauna: NU VIOLENTEI, NU VIOLURILOR!



You May Also Like

1 comments

  1. Buna!
    Iti multumim pentru participarea in faza initiala a campaniei Nu inseamna Nu!
    Articolul tau a insemnat mult pentru noi, dar suntem siguri ca a facut diferenta pentru cel putin o persoana care avea nevoie de incurajare!
    Suntem gata sa facem urmatorul pas in campania noastra, si avem nevoie de ajutorul tau:
    Vrem sa construim o comunitate online, pentru ajutorul si sustinerea victimelor violentei sexuale. Vrem sa alcatuim acolo grupuri de suport private, unde victimele sa poata sa fie ascultate si sustinute.
    Daca ne ajuti, acesta este doar primul pas, pentru ca din aceasta comunitate si prin ajutorul articolelor tale, vom reusi sa ajungem la acele persoane care sunt gata sa se intalneasca cu noi fata in fata, si sa ne povesteasca experiena lor: primul grup de suport pentru victime, cel pilot, va fi in Bucuresti.
    In scest scop am pregatit o serie de teme de interes pentru public si victime, cu informatii concrete despre care poti scrie. Scopul ar fi sa le spunem tutoror ca existam, si incercam sa facemo schimbare.
    Pentru mai multe detalii, avem nevoie sa continuam sa comunicam cu tine, asa ca te-am ruga sa te inscrii in lista noastra de e-mailuri, pe care o gasesti aici: http://nuinseamnanu.ro/nuinseamnanu-a-ajuns-la-faza-a-doua/.
    Te rugam sa ne sustii in continuare, si iti multumim pentru tot, pe aceasta cale!
    Echipa Nu inseamna Nu!

    RăspundețiȘtergere