Spune provocarilor pe nume!

Sarbatorim prietenia in cel mai frumos mod posibil iar tu esti unul dintre invitati!
Fie ca alegem sa ne destindem intr-o frumoasa zi de duminica alaturi de prieteni la un joc de carti sau sa luam parte la o simpla intrunire in oras, berea a fost si este cea mai versatila bautura preferata de toti oamenii din lume.
Conform Wikipedia berea a aparut in urma cu 6000 de ani in urma si pana astazi a ramas una dintre cele mai apreciate bauturi. Unele popoare o considera indispensabila in dieta de zi cu zi datorita energiei si a starii de bine care aceasta ti-o ofera.
Expertii in bauturi spun ca cea mai buna bere este cea rece, abia scoasa de la frigider. Diferenta o face gustul iar pentru o experienta inedita a aromelor se recomanda inghititurile mici care iti permit s-o savurezi din plin si binenteles in cantitatea pe care corpul o accepta.

Berea merge excelent alaturi de o masa copioasa, aceeasta asigurand echilibrul organismului tau, ajutand in acelas timp la indentificarea mai precisa a aromelor din alimentele preparate. Ea devine si un ingredient minune care poate fi utilizat cu succes la prepararea unor retete: fragezirea puiului, snitele etc.
Unii raman la vechile traditii in timp ce altii sunt mereu deschisi catre inovatie. Berea BECK's care si-a pastrat aroma inconfundabila si unica inca de la fabricare, da startul la diferente si face primul pas in a demonstra lumii ca inovatia poate fi aplicata in orice si ca rezultatul poate fi unul la fel de splendid sau chiar mai bun.

S-a lansat noul BECK'S Gold de care cu siguranta nu ai auzit si pe care trebuie sa-l incerci! Diferenta o face noul gust mai fin si mai usor, cu un continut de 4% alcool, perfecta pentru toti cei care gandesc liber si dau frau imaginatiei in orice domeniu. Limitele sunt facute uneori pentru a fi incalcate si aceste diferente pot fi elementul cheie al unor noi inceputuri si senzatii de succes.


Noul BECK's ma inspira si ma indruma in acelas timp sa-i impartasesc parerea despre campania lansata in doar 3 cuvinte, caci un lucru bun nici nu necesita mai mult:

1. Indrazneata


BECK's a indraznit sa dea startul la invovatie, a realizat acest nou produs intr-un ambalaj cu totul si cu totul inedit.. Indrazneste si tu sa incerci lucruri si concepte noi. Si tu te poti bucura de experientele traite de altii. Stii foarte bine ca faptele valoreaza mai mult decat vorbele!

2. Provocatoare


Desi rezultatele acestei experientei se pot vedea dupa o perioada de timp, in care noi suntem cei care vor oferi un feedback pozitiv sau negativ, cei de la BECK's isi asuma acest lucru. Si-au testat limitele imaginatiei, cunostintele si acum poti vedea si tu ce a iesit. 
Iesi din tiparul obisnuitului si fa diferenta! Fiecare din noi are ceva important de spus. Raspunde provocarii lansate si da-o mai departe.


3. Inconfundabila



Desi sexul feminin este mai atras de ceea ce se gaseste in curtea vecinului, in ultima vreme ii place sa fie cat mai indraznet si unic. A ajuns la concluzia ca nu trebuie sa arate ca toti cand poate fi mai special. Asta si-a propus si noul BECK's! Adevaratii oameni liberi sunt foarte deschisi si intampina provocarile cu drag. Aspectul, aroma si continutul unic fac diferenta. Tu, dragul meu citittor, esti la fel de inconfundabil?

In plus, pe langa toate acestea, BECK's mai vine si cu o aplicatie foarte faina, aplicatia "Cine spune ca" , prin intermediul caruia ni se arata ca lucrurile noi au rezultate surprinzatoare si ca niciodata nimeni nu trebuie sa spuna "niciodata" cand destinul este imprevizibil. 


Daca si tu esti o persoana la fel de indrazneata raspunde provocarii lansate si incearca noua aroma inconfundabila  BECK's Gold pe care il gasesti la doza sau la sticla. 



Tu ai incercat-o? Cum ti s-a parut aceasta experienta? 

Comentarii

Postări populare