Asta-i pizza care-mi place!
Pana ajung la restaurant sa savurez pizza care-mi place, m-am gandit sa accept provocarea venita din partea Pizza FORUM si sa va marturisesc cum arata pizza perfecta pentru mine. Sun fan pizza, cum sa nu-ti placa?
Sunt o persoana care se plictiseste uneori foarte usor si care intotdeauna imi place sa incerc lucruri noi. Acest lucru este valabil s cand vine vorba de mancare. Nu as putea consuma acelas aliment, in aceeasi formula, zi de zi. Si chiar e fenomenal daca apuci sa incerci cate putin din fiecare, cate putin din fiecare cultura, una mai aparte decat alta.
Nu doar retetele traditionale sunt un mister pentru altii ci chiar si pizza. De aceea Pizza Quattro Stagioni mi se potriveste perfect. Fiecare felie este unica in felul ei si iti ofera sansa sa experimentezi mai multe arome imbinate perfect.
Sunt o persoana care se plictiseste uneori foarte usor si care intotdeauna imi place sa incerc lucruri noi. Acest lucru este valabil s cand vine vorba de mancare. Nu as putea consuma acelas aliment, in aceeasi formula, zi de zi. Si chiar e fenomenal daca apuci sa incerci cate putin din fiecare, cate putin din fiecare cultura, una mai aparte decat alta.
Nu doar retetele traditionale sunt un mister pentru altii ci chiar si pizza. De aceea Pizza Quattro Stagioni mi se potriveste perfect. Fiecare felie este unica in felul ei si iti ofera sansa sa experimentezi mai multe arome imbinate perfect.
De ce Quattro Stagioni?
Cand aud de "quatro stagioni" gandul ma duce la toate cele patru anotimpuri existente la noi in tara. Fiecare anotimp are cate ceva ce ne place, precum fiecare felie in parte. Si cum fiecare anotimp are o evolutie uneori treptata, alteori extrema, asa si Pizza Quattro Stagioni. Este o pizza indrazneata pentru toti cei carora le place sa experimenteze si in acelas timp sa se bucure de lucrurile deja descoperite.
Ceea ce in place la nebunie este ca Pizza FORUM din Craiova ofera posibilitatea de a adauga ingredientele tale favorite si de a avea parte exact de pizza care-ti place.
Cateva mici ajustari si Quattro Stagioni se transforma in Pizza Pofticioasa
Si de ce "Pofticioasa"?? Pentru ca sunt o mare pofticioasa si pentru ca Quattro Stagioni poate sa imbine si mai multe arome. In plus, daca ti se intampla adesea sa detii la masa mai multe feluri de mancare, stii ca e posibil sa nu le poti manca pe toate. Si recunoaste, de multe ori ai ales sa gusti cate putin din fiecare ca sa iti satisfaci pofta si foamea, iar daca nu ai facut acest lucru, fie ai ramas cu gandul la ceea ce nu ai incercat pana seara sau chiar pana a doua zi. Pizza Pofticioasa are cam tot ce vrei intr-o singura pizza, suficient cat sa te saturi.
Cum arata Pizza Pofticioasa
Pe langa ceea ce se afla deja in meniul Quattro Stagioni se mai adauga putin din extra topping si rezulta pizza care-mi place. De la Pizza Pofticioasa experimentez si mai mult si o gama mai variata de arome.
Ce contine extra toppingi-ul
As alege un extra topping format din:
- topping ton ;
- topping porumb;
- topping bacon;
- si nu cele din urma si un topping prosciutto crudo.
Ador prosciutto si merg inedit combinate fiecare cu: ciuperci, masline, mozzarela, bacon si niste porumb. Mie imi place foarte mult cand fac pizza acasa sa adaug si putin oregano. Astfel pizza e mai parfumata si putin mai fresh.
Un rand cu prosciutto, unul cu salam si altul cu ton. Nu suna perfect? Cate putin din fiecare si asa nu pierzi absolut nimic.
Nu uita sa-ti creezi si tu pizza preferata prin intermediul Pizza FORUM. Porunca ta e sfanta!
Ce zici pofticiosule, buna pizza mea sau ba?
I really appreciate good and helpful recipe post. It’s a new recipe for me, your blog shares really yummy recipes that I keep searching for. Thank you.
RăspundețiȘtergereEva cooking oil