Review: Aloe Vera pur de la Aubrey Organics

A fost si va fi o perioada in care voi incerca multe produse de la diferite branduri. Curiosi? Ramaneti aproape!

Cei care sunt inca vacanta si care inca doresc sa se bucure de un bronz asa cum se cuvine, pe plaje insorite si pline de lucruri frumoase, trebuie sa detina in posesie cateva lucruri esentiale, 
Fie ca vorbim despre mersul la mare sau de expunerea corpului la razelor solare, pielea necesita atentie si o gama de produse care sa ii mentina sanatatea si sa remedieze problemele aparute in sezonul cald. 
Am avut o vacanta destul de lunga ce se va sfarsi in curand si inca am timp sa ma mai bucur doua-trei zile de privelistea tarilor tropicale si de vremea frumoasa.
Evident ca zilele insorite si caniculare m-au trimis direct pe plaja, acolo unde este cel mai usor sa te racoresti cand te intalnesti cu marea. Pe langa produsele utilizate pentru protectia solara, am luat la mine si sticluta de Aloe Vera pur primita in teste.



Despre brand

Brandul Aubrey Organics a fost fondat in 1967 si este recunoscut drept un lider de piața pentru produsele naturale de îngrijire a parului, a tenului si a corpului.



Produsele naturale si-au facut aparitia cu scopul de a utiliza ingrendiente naturale, de la natura, care sa nu atace pielea, recunoscuta drept unul dintre cele mai sensibile tesuturi si datorita necesitatii oamenilor de a-si mentine sanatatea si frumusetea corporala evitand expunerea si utilizarea unoru compusi chimici, existeni si in ziua de astazi in unele cosmetice, care ataca si imbatranesc pielea.


Pareri

Capacitatea sticlutei este de 118 ml, o cantitate suficienta as zice eu, pentru a putea fi utilizata intreaga perioada estivala. Uleiul are o densitate mica fiind extrem de hidratant si usor de aplicat pe zonele afectate, care au avut contact cu razele solare.

Nu multi se impaca cu mirosurile intepatoare si cu solutiile solare grase, greu de aplicat pe piele si care se absorb foarte greu. Uleiul pur de Aloe Vera este incolor cat si fara miros, adaptandu-se astfel si persoanelor cu simturile sensibile sau alergice. Acesta este absorbit cu usurinta in piele, calmand, hidratand si regenerand tesutul afectat.


Ca orice alta solutie ce are la baza un procedeu de alcatuire din surse naturale, uleiul detine 99% ingrediente organice extrase din aloe vera, elemente cu efect benefic pentru tratamentul arsurilor provocate de expunerea periodica si zilnica la soare. Avand in vedere extractele naturale, ceea ce este un plus, se dovedeste a fi un produs fara efecte adverse precum alte solutii si medicamente realizate dupa acelas principiu.

Flaconul este alb, realizat din materiale plastice rezistente si care nu permit contactul solutiei cu razele soarelui si cu agentii externi.
Capacul este prevazut intr-un mod special, permitand utilizarea unei cantitati suficiente de ulei. 
Totodata este recomandat ca uleiul sa fie pastrat la frigider, pentru o senzatie racorioare si placuta in contact cu pielea fierbinte/arsa.
Totodata produsul mai este recomandat si pentru cei cu pielea uscata.

Actiunea uleiului asupra pielii mele

Plimbarile in mijlocul zilei cat si orele petrecute la plaja in timpul perioadei estivale, duc la contactul inevitabil piele-raze solare. Pe langa faptul ca expunerea indelungata produce o stare de disconfort general, aceasta mai produce arsuri, prin distrugerea celulelor, sau afectiuni cu adevarat grave precum cancerul.
Am utilizat solutia dupa fiecare expunere la razele solare, atat la temperatura camerei cat si mentinuta la frigider. 
Utilizand solutia ce a fost pastrata in prealabil la frigider, am simtit o senzatie revigoranta si totodata am avut impresia ca se joaca un copil pe spatele meu.
Am avut o predispozitie buna la utilizare, fara efecte adverse. Uleiul pur de Aloe Vera a calmat portiunile expuse (in mod special la mine au fost mainile si spatele), calmand iritatia si senzatia de usturime. Cred ca este un produs usor de folosit, cu un raport calitate-pret-continut foarte bun si care nu ar trebui sa lipseasca din geanta de voiaj/plaja.

 Va invit sa vizualizati si un scurt filmulet despre modul de realizare al acestui produs.



Multumesc Gloves In A Bottle Romania si Aubrey Organics! Voi ati incercat uleiul de Aloe Vera pur?

Comentarii

Postări populare