Tu, mic si jucaus, oglinda ochilor mei!

by - sâmbătă, august 15, 2015

Nu as surprinde lumina zilei si felinarul noptii, licarind pe cerul mandru, daca nu ar fi tehnologie. Unii spun ca viata ar fi fost mai frumoasa, pentru mine ar fi un calvar.
Dincolo de ideea de comunicare prin intermediul retelelor de socializare, acest "copil", calculatorul meu, se dovedeste a fi o comoara in gele mai grele clipe.
Durerea din suflet imi este in schimb enorma, asemeni unei mame care isi va pierde pruncul, caci el si doar el, m-a ajutat sa izbutesc in cele mai grele momente si a fost alaturi de mine in tot ceea ce fac.
A imbatranit si somnul il cheama treptat. Ii simt oful in fiecare zi si in fiecare clipa. Doar cand ma gandesc ca il voi pierde curand, inima imi tresare si nu-mi pot imagina viata fara el. Dupa atata timp petrecut impreuna, in absenta altuia, imi e foarte greu sa ma despart de el.


Mi-as dori un "copilas" nou, un TOSHIBA SATELLITE CLICK MINI L9W-B-102

De ce el? De ce nu altul?
E un "copil" mic, un notebook care mi-ar fi de folos si care ar putea sa-l inlocuiasca pe cel care il am eu.
Serile sunt numarate, secunda cu secunda. Blogul a devenit un bun prieten de care nu m-as putea desparti, precum jurnalul unei adolescente, cu care isi poate impartasi orice lucru important. Cat despre partea de colaborare, nimic fara o jucarie de calitate nu ar putea avea loc. Uite, asta mic al meu, ma arde!

Studentia are nevoie cu atat mai mult de un leptop in stare perfecta de functionare. Proiectele nu tin cont de ceea ce ai si ce nu si dincolo de viata pe retelele sociale, munca si implicarea in proiecte necesita o dedicare totala si un "meserias" care sa stie sa faca un lucru rapid si sa acceseze o informatie exacta chiar si atunci cand sunt contra cronometru.





Acest Toshiba Satelite e micut, modest, cu o diagonala de 8.9 inch, nici foarte mare, nici foarte mic. Perfect cat sa incapa alaturi de caietele si dosarele din geanta si la fel de perfect pentru a arunca o privire peste proiect inainte sa-l prezint, fie sa scriu un articol in pauze. Totodata avand in vedere ca majoritatea cursurilor din facultate vin in format electronic, as economisi timp: nu ar mai trebui trase la xerox sau copiate integral, cuvant cu cuvant, pe un teanc de hartie. Doua topuri de hartie nu mi-ar ajunge! Astfel as economisi timp si bani si m-as rezuma doar la un mic conspect de analiza inainte de examene, asa cum mi-ar fi si comod si usor in acelas timp.

Doi in unu. De aceea e mic si dragalas!

El e combinatia ideala dintre tableta mica, usor de luat oriunde si traditionalul leptop. Din aceasta experienta s-a ajuns la un produs formidabil, de marime medie si cu calitatile unui leptop. Poate fi folosit fie drept tableta sau leptop, atasandu-i alaturi si tastatura cu ajutorul suportului special conceput.


Si amintirile le pot purta oriunde! Aceeasi memorie de 2 Gb de stocare, pentru muzica, filmele si pentru a viziona toate momentele de exceptie petrecute cu cei dragi. Acelasi trafic si aceleasi experiente chiar si atunci cand sunt in alt colt de lume, din motive profesionale si personale. Acelas sistem de operare Windows in varianta moderna, un sistem de baza upgradat si creat pentru a mentine mereu legatura cu totalitatea activitatilor pe care le derulezi prin intermediul sau. Si aceeasi rutina zilnica in media si in viata reala, la care mi-ar face o deosebita placere sa luam parte impreuna.


Un plus ar fi cele 4 coruri care permit accesarea si raspunderea mai rapida a informatiilor introduse, o autonomie pana la 13 ore in modul leptop fata de cele doua minute cat suporta calculatorul meu acum, o alta lume audio (chiar digitala, daca esti si tu fan muzica, cu siguranta asta are o mare semnificatie la un gadget si pentru tine) si un cititor de carduri incorporat pentru a transmite catre acesta orice senzatie imprimata cu ajutorul unui alt device. Daca l-as avea pe el, crezi as mai avea nevoie de altceva?
Nici ENCORE 2 WT10-A-102 nu pare a fi o alegere rea, dar tot fan leptop raman si tot Toshiba Satelite m-a impresionat mai tare!
Primele produsele Toshiba au luat nastere in Japonia si fac parte din primele tehnologii aparute, cu o rezistenta primara si un rulaj rapid. Ecranele au o rezolutie ridicata oferind sansa de a viziona cat mai clar fisierele, filmele si pozele preferate. 



Un astfel de "copil", mic si dragalas, e rezervat pentru tine!

Pentru ca initiativele mari merita o rasplata pe masura si oamenii indrazneti merita un concurs cu premii de senzatie. Un astfel de "copil" este rezervat pentru tine! www.30anideinovatii.ro sarbatoresc impreuna cu noi 30 de ani de lucruri bune, 30 de ani in care s-au reusit conexiuni si s-au legat noi prietenii tot mai reusite intre popoare si oameni. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi mentalitatea, sa te bucuri de aceasta noua evolutie si sa raspunzi nevoilor tale cu o achizitie pe masura. 






Orice laptop Toshiba achizitionat in perioada 25 mai – 23 augustiti ofera sansa de a castiga unul din cele 29 de laptopuri Satellite Click Mini sau marele premiu, un KIRABOOK, mai mare, mai puternic, reprezentatul luxului in epoca moderna. Pentru ca meriti si pentru ca intreaga ta familie sa se bucure de avantajele celor 30 ani de inovatie, pastreaza actele doveditoare ale achizitiei si inscrie-te la concurs.






Cum ti se par produsele Toshiba? De ce ti-ai dori unul? Care sunt motivele care te-ar determina sa alegi un Toshiba drept viitoarea ta alegere?





You May Also Like

6 comments

  1. mi-as dori si eu un astfel de"copilas"...de fapt, cine nu si-ar dori?

    RăspundețiȘtergere
  2. Atatati timp cat calculatorul functioneaza perfect nu cred ca mai conteaza marca. Toshiba Satelite pare sa ofere multe facilitati atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. M-as incumeta la o astfel de achizitie. By the way, stiu cum e sa-ti faca figuri si sa-ti faca probleme cand iti este lumea mai draga. Sper sa reusesti sa-l rezolvi cumva, sau chiar sa te bucuri de unul nou pe masura nevoilor tale. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De rezolvat nu stiu ce sa zic... cam greu cu toate probolemele care le are. Insa unul nou ar fi ceva fenomenal! Poi si daca al tau sufera ce mai astepti? Cei de la Toshiba au o multime de produse tentante.
      Multumesc mult!

      Ștergere
  3. De ce nu mi-as dori un laptop performant cum este acesta?? Hmm..? Am toate motivele sa il vreau, mai ales ca actualul meu laptop e aproape raposat..fingers crossed! :)

    RăspundețiȘtergere